Gremlins 2 - Det nya gänget

TV ikväll: Gremlins 2 – Det nya gänget och Crocodile Dundee

Ikväll bjuds det på en dubbel dos av spännande filmunderhållning! Först ut är ”Gremlins 2 – Det nya gänget”, där vi återigen får stifta bekantskap med de luriga och busiga gremlinsen i en hisnande uppföljare. Därefter tar vi oss till vildmarken i Australien, då kultklassikern ”Crocodile Dundee” tar oss med på äventyr med den karismatiske och skicklige krokodiljägaren. Missa inte denna explosiva kombination av fantastiska effekter och underhållande karaktärer ikväll på TV!

Ikväll visas Gremlins 2 – Det nya gänget och Crocodile Dundee på TV. I Gremlins 2 får vi följa Gizmo och de busiga gremlins som skapar kaos i en lyxig skyskrapa. I Crocodile Dundee får vi möta den australiensiska äventyraren som tar sig an storstadens utmaningar med sin charm och sitt jaktäventyr. Missa inte dessa spännande filmer!

Gremlins 2 – Det nya gänget

Gremlins 2 - Det nya gängetEn gremlin, Gizmo, hamnar i ett kontorshus på Manhattan. Han utsätts för vatten och snart är huset överfullt av grymma gremlins, som måste bekämpas – men hur?

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Gremlins 2 – Det nya gänget

Crocodile Dundee

Crocodile DundeeNew York-reportern Sue åker till Australien för att träffa och intervjua Michael J Crocodile Dundee, en man som har en egen safariverksamhet och som just överlevt en krokodilattack.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Crocodile Dundee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *