Rush Hour

Underhållning för alla ikväll med filmerna Rush Hour, Identity Thief, Maverick, A Paris Proposal, Kärlek & skilsmässa.

Ikväll bjuds det på ett fantastiskt filmutbud på TV, med några riktiga guldkorn som Rush Hour, Identity Thief, Maverick, A Paris Proposal och Kärlek & skilsmässa. Det är en chans att njuta av spänning, skratt och romantik, allt i ett enda intenst filmäventyr. Glöm inte att slå på TV:n och låt dig bli uppslukad av dessa underhållande filmer!

Ikväll sänds följande filmer på TV:

1. Rush Hour: En actionkomedi där en tuff polis från Hongkong och en pratglad LAPD-detektiv måste samarbeta för att lösa en kidnappning.

2. Identity Thief: En komedi där en man blir offer för identitetsstöld och ger sig ut på en roadtrip för att hitta kvinnan som stal hans identitet.

3. Maverick: En äventyrsfilm där en skicklig pokerspelare tar upp en sista storspelsturnering samtidigt som han navigerar farliga situationer och försöker undvika skurkar.

4. A Paris Proposal: En romantisk film där en framgångsrik man bestämmer sig för att fria till sin flickvän i den vackra staden Paris.

5. Kärlek & skilsmässa: En drama-komedi om en parterapeut och hennes klienter, som kämpar med sina egna relationer samtidigt som de försöker hjälpa andra.

Det finns också andra sevärda filmer på TV ikväll.

Rush Hour

Rush HourEn Hong Kong-poils blir ihopkopplad med den påfrestande polisen James Carter från LAPD i jakten på en försvunnen flicka.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Rush Hour

Identity Thief

Identity ThiefShoppingdrottningen Diana bor i utkanten av Miami där hon köper allt som kommer i hennes väg. Hon finansierar sin livsstil med ett stulet ID-kort som bär namnet Sandy Bigelow Patterson, en revisor som bor på andra sidan USA.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Identity Thief

Maverick

MaverickBret Maverick är en finurlig pokerspelare som hellre lurar folk än skjuter dem. Han är i brådskande behov av tretusen dollar för att kunna delta i en stor pokertävling och måste snabbt spela ihop pengarna.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Maverick

A Paris Proposal

A Paris Proposal

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om A Paris Proposal

Kärlek & skilsmässa

Kärlek & skilsmässaJohan och Lena har varit gifta i 25 år och de har tre barn tillsammans. Livet har gått in i en ny fas. De har bestämt sig för att skiljas. Som vänner. Filmen sträcker sig över 25 år, från det att de blir passionerat kära, genom småbarnsåren tills de bestämmer sig för att skiljas.

Filmen visas på SVT2 med start klockan 22:30. Läs mer om Kärlek & skilsmässa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *