Hajen

Upptäck spänningen ikväll på TV: Hajen, The Green Knight, Central Intelligence, Jurassic Park och Boss Level!

Ikväll bjuder TV-schemat på en riktigt bra filmaffär med flera ikoniska titlar att välja mellan. Spänningen stiger med den klassiska skräckfilmen ”Hajen”, medan det episka äventyret ”The Green Knight” tar oss med på en fantastisk resa. Om du är sugen på lite mer actionkomedi så finns både ”Central Intelligence” och ”Boss Level” att njuta av. För de som älskar klassiker är ”Jurassic Park” alltid ett säkert val. Missa inte att fånga dessa underhållande filmer ikväll!

Ikväll på TV sänds några riktigt sevärda filmer. Först ut är den klassiska thrillern Hajen, som handlar om en fruktansvärd hajattack mot en strandstad. Sedan visas den episka äventyrsfilmen The Green Knight, baserad på ett medeltida riddareepos. För en dos actionkomedi kan man titta på Central Intelligence, där Dwayne Johnson och Kevin Hart spelar osannolika partners i en farlig spionjakt. Därefter kommer den ikoniska Jurassic Park, där en velourianläggning blir översvämmad av genetiskt återupplivade dinosaurier. Avsluta kvällen med Boss Level, en actionfylld thriller där en soldat fastnar i en oändlig loop av dödliga strider. Förutom dessa filmer finns det även andra sevärda filmer som sänds ikväll.

Hajen

HajenPolischef Brody allierar sig med en ung havsforskare och den färgstarke hajfiskaren Quint i en jakt på liv och död för att förgöra den tre ton tunga vithaj som sprider skräck och fasa i en liten badort.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:05. Läs mer om Hajen

The Green Knight

The Green KnightNär den väldige, mystiske Gröne riddaren konfronterar riddarna kring det runda bordet är det kung Arthurs modige, våghalsige systerson Sir Gawain som antar hans utmaning. Ett år senare ska de båda drabba samman igen. På väg till den ödesdigra återföreningen kämpar Gawain mot vålnader, jättar och tjuvar och möter en hemlighetsfull skön lady. Han kommer till insikt om att det han egentligen slåss för är sin heder och sitt värde i familjens ögon.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:00. Läs mer om The Green Knight

Central Intelligence

Central IntelligenceBob var en gång klassens största mobboffer men idag är han en livsfarlig CIA-agent. I samband med en återförening på hans gamla gymnasieskola rekryterar han Calvin, skoltidens coolaste snubbe, numera en revisor som mest längtar tillbaka till sina glansdagar. Calvins oberäknelige nya partner tar honom från den trygga kontorstillvaron till en värld full av skottlossningar, svek och spionage.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Central Intelligence

Jurassic Park

Jurassic ParkDen excentriske mångmiljonären John Hammond bjuder in två dinosaurieexperter till sin nöjespark på en ö utanför Costa Rica. Hammond har lyckats skapa levande dinosaurier genom att klona DNA från förhistoriska insekter.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Jurassic Park

Boss Level

Boss LevelRoy Pulver, en före detta elitsoldat, är fångad i en oupphörlig tidsloop som alltid slutar med hans död. Nu måste han inte bara bryta sig fri från tidsloopen, utan även överleva den.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:05. Läs mer om Boss Level

Bad Teacher

Bad TeacherElizabeth är en lärare som inte bryr ett s–t. Hon svär, dricker och knarkar. När hon blir dumpad försöker hon hitta en rik man som kan försörja henne men konsekvenserna kommer lära henne en läxa.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Bad Teacher

Euphoria

EuphoriaEfter att ha levt många år utan egentlig kontakt, vill Emelie återförenas med sin storasyster Ines. Systrarna möts upp för en resa mot en mystisk plats någonstans i mitten av Europa. Fullständigt främmande för varandra och med olika livssanningar konfronteras de med sina livsval och börjar närma sig varandra på nytt. Samtidigt går det upp för Ines vad Emelies egentliga anledning med vistelsen är.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45. Läs mer om Euphoria

Sister Swap: A Hometown Holiday

Sister Swap: A Hometown HolidaySystrarna Jennifer och Meg har bytt stad med varandra inför jul. Jennifer vill genomföra ett julmirakel i hemstaden och öppna den gamla biografen och visa en sista film.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:25. Läs mer om Sister Swap: A Hometown Holiday

A Royal Queens Christmas

A Royal Queens ChristmasDee Dee står plötsligt utan pianist till julshowen och hittar Colin som ställer upp. När det börjar slå gnistor får Dee Dee veta hemligheten – han är egentligen en prins.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om A Royal Queens Christmas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *