Godzilla vs. Kong

Vilka filmer visas ikväll på tv? Godzilla vs. Kong, A Day to Die och Charlie Wilson’s War är ett måste!

Ikväll finns det ett överflöd av fantastiska filmer att välja mellan på TV, och några av höjdpunkterna är den efterlängtade storslagenheten i ”Godzilla vs. Kong”, den spännande och pulshöjande ”A Day to Die”, samt den fördragsamma och underhållande ”Charlie Wilson’s War”. Det är en inspirerande kväll för alla filmälskare att njuta av!

Ikväll på TV kan du se den storslagna actionfilmen ”Godzilla vs. Kong” där två ikoniska monster ställs mot varandra. Det är en spektakulär kamp där hela världen står på spel. Dessutom visas spänningsfyllda ”A Day to Die” där en man kämpar för att rädda sin familj från farliga mördare. För de som gillar politiska thrillerfilmer är ”Charlie Wilson’s War” ett bra val, där en kongressman försöker hjälpa afghanska gerillakrigare i deras kamp mot Sovjetunionen. Missa inte heller de andra sevärda filmerna som sänds ikväll på TV.

Godzilla vs. Kong

Godzilla vs. KongKong och hans beskyddare ger sig ut på en farlig färd för att finna hans riktiga hem, med på resan är Jia, en ung fosterbarnsflicka, som Kong har format ett unikt och starkt band med. Men de hamnar oväntat i vägen för en rasande Godzilla, som orsakar förstörelse över hela världen. Kollisionen mellan de två ikonerna – initierad av hemliga krafter – är bara början av ett mysterium som ligger djupt inom jordens kärna.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Godzilla vs. Kong

A Day to Die

A Day to DieEfter att ha dödat en medlem av ett knarksyndikat medan han skyddade en villkorligt frigiven fånge har Connor Connolly en dag på sig att betala Tyrone Pettis två miljoner dollar i skadestånd – pengar som han inte har. Han tvingas be sina gamla militärpolare, ledda av Brice Mason, att gå samman och på något sätt få fram två miljoner dollar innan Connor förlorar alla han älskar.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:45. Läs mer om A Day to Die

Charlie Wilson’s War

Charlie Wilson's WarEn tvivelaktig kongressledamot, en stenrik societetsdam och en slug CIA-agent är de tre ledande aktörerna när USA, i en hemlig operation, hjälper afghanerna mot ryssarna i den sovjetiska invasionen 1980.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:00. Läs mer om Charlie Wilson’s War

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *