Mission: Impossible II

Spännande action, skratt och tårar – en kväll fylld med filmäventyr! 🎬🍿 Mission: Impossible II, Parker, Johnny English Strikes Again – missa inte! #filmkväll #äventyr #skratt #tårar

Ikväll bjuds det på en rad spännande filmer på TV, bland annat Mission: Impossible II, Parker, Johnny English Strikes Again och Lyckan, kärleken och meningen med livet. Missa inte chansen att njuta av en kväll fylld med action, komedi och känslor!

Ikväll på TV sänds Mission: Impossible II och Parker, samt Johnny English Strikes Again och Lyckan, kärleken och meningen med livet. Andra sevärda filmer att nämna finns också att se ikväll.

Mission: Impossible II

Mission: Impossible IIHemlige agenten Ethan Hunt och hans medarbetare försöker hindra en före detta kollega från att sprida ett dödligt, specialkonstruerat virus.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 21:30. Läs mer om Mission: Impossible II

Mission: Impossible II

Mission: Impossible IIHemlige agenten Ethan Hunt och hans medarbetare försöker hindra en före detta kollega från att sprida ett dödligt, specialkonstruerat virus.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Mission: Impossible II

Parker

ParkerParker är en rånare i toppklass: vågad, noggrann och hänsynslös. Han kräver att medbrottslingarna är absolut lojala och slaviskt följer hans plan. Men när ett rån slutar med ett dödsfall på grund av slarv, vill Parker inte vara med längre.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Parker

Johnny English Strikes Again

Johnny English Strikes AgainNär en cyberattack avslöjar identiteten på alla agenter i Storbritannien, blir den pensionerade Johnny English underrättelsetjänstens sista hopp. Som en man med få färdigheter och analoga metoder måste Johnny English övervinna den moderna tekniken för att lyckas med detta uppdrag och hitta superhackern.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:00. Läs mer om Johnny English Strikes Again

Lyckan, kärleken och meningen med livet

Lyckan, kärleken och meningen med livetEn frånskild kvinna befinner sig vid ett vägskäl i livet. Hon reser till Italien, Indien och Bali i sin strävan att förändra sitt liv och finna lyckan.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Lyckan, kärleken och meningen med livet

Little

LittleDen elaka karriärkvinnan Jordan Sanders vaknar en dag upp som sitt 13-åriga jag, precis innan en viktig presentation. Hennes assistent April är den enda som känner till hemligheten att hennes chef och plågoande nu är fast i en tonårings kropp.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 17:50. Läs mer om Little

Efter bröllopet

Efter bröllopetEn dansk man som driver ett indiskt barnhem åker till Köpenhamn för att ta emot ett stort bidrag av en rik affärsman. Han bjuds till sin välgörares dotters bröllop där hans förflutna kommer ikapp honom.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:50. Läs mer om Efter bröllopet

The East

The EastÅr 1946, andra världskriget har precis tagit slut. Den unge nederländske soldaten Johan går med i ett elitförband, men finner sig snart i samvetskval. Den nederländska kolonin i Indonesien har hamnat i ett maktvakuum, och Johan måste välja mellan att lyda order, och att undvika den brutala krigsföringen.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:50. Läs mer om The East

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *