Godzilla vs. Kong

Kvällens TV-bjudning: Monsterdueller och Stjärnglans

Ikväll bjuds TV-tittarna på en spännande mix av filmer, från den episka striden mellan jättarna i ’Godzilla vs. Kong’, till Nicolas Cages hyllade självparodi i ’The Unbearable Weight of Massive Talent’. Missa inte heller den hjärtvärmande ’When Love Springs’, som lovar att värma själen. En kväll fylld med action, skratt och kärlek väntar.

Mer om kvällens filmer

Godzilla vs. Kong

Godzilla vs. KongKong och hans beskyddare ger sig ut på en farlig färd för att finna hans riktiga hem, med på resan är Jia, en ung fosterbarnsflicka, som Kong har format ett unikt och starkt band med. Men de hamnar oväntat i vägen för en rasande Godzilla, som orsakar förstörelse över hela världen. Kollisionen mellan de två ikonerna – initierad av hemliga krafter – är bara början av ett mysterium som ligger djupt inom jordens kärna.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:00. Läs mer om Godzilla vs. Kong

The Unbearable Weight of Massive Talent

The Unbearable Weight of Massive TalentNicolas Cage karriär är inte på topp men så får han ett ”enkelt” jobb att uppträda som sig själv på en stenrik miljardärs födelsedagsfest i Spanien. CIA har dock andra planer för hans resa till Mallorca.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om The Unbearable Weight of Massive Talent

When Love Springs

When Love SpringsRory kommer fram till vandrarhemmet där hennes föräldrar ska förnya sina löften – och möter sitt ex. I panik hittar hon på att hon är ihop med ägaren.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om When Love Springs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *