Harry Potter och Fenixorden

Magi, spänning och skratt – kolla in kvällens filmkväll med Harry Potter, Ghostbusters, Ocean’s Twelve och mer! 🎬✨ #filmkväll #tv-underhållning

Ikväll bjuds det på en rad fantastiska filmer på TV, inklusive Harry Potter och Fenixorden, Ghostbusters II, Ocean’s Twelve, Tre dagar för Condor och Hamilton: Men inte om det gäller din dotter. Missa inte chansen att njuta av underhållning i världsklass!

Ikväll på TV visas filmer som Harry Potter och Fenixorden, Ghostbusters II, Ocean’s Twelve, Tre dagar för Condor och Hamilton: Men inte om det gäller din dotter. Andra sevärda filmer visas också ikväll.

Harry Potter och Fenixorden

Harry Potter och FenixordenDen nya läraren i försvar mot svartkonster har vissa byråkratiska metoder som gör Hogwarts försvarslöst mot en ondskefull sammansvärjning. Harry börjar då lära en grupp elever hur man försvarar sig mot svartkonster.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:10. Läs mer om Harry Potter och Fenixorden

Ghostbusters II

Ghostbusters IISpökjägarna är tillbaka! Fem år har gått sedan Venkman, Stanz, Zeddemore och Spengler rensade Manhattan på gastar, men nu börjar Dana Barret att misstänka att de osaliga andarna åter gjort entré i staden.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 18:50. Läs mer om Ghostbusters II

Ocean’s Twelve

Ocean's TwelveFör att kunna betala tillbaka sin skuld till kasinoägaren Terry Benedict, planerar Danny Ocean och hans kumpaner en komplicerad stöt i Europa.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Ocean’s Twelve

Tre dagar för Condor

Tre dagar för CondorCIA-agenten Joe Turner, som jobbar i en täckorganisation, hittar en dag sina kollegor brutalt mördade. Hans liv förvandlas plötsligt till en mardröm. Han är den ende som överlevt och måste tystas inom 24 timmar.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 22:45. Läs mer om Tre dagar för Condor

Hamilton: Men inte om det gäller din dotter

Hamilton: Men inte om det gäller din dotterEn gång hade Carl Hamilton en familj, men den utplånades i en hämndaktion. När Carls sjuåriga guddotter, Nathalie, kidnappas av muslimska terrorister återkommer alla smärtsamma minnen och han tvingas till handling.

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:25. Läs mer om Hamilton: Men inte om det gäller din dotter

Perfect Harmony

Perfect HarmonyPopstjärnan Jack och professor Barrett tvingas glömma gammalt groll när deras bästa vänner ska gifta sig. Deras samarbete som best man och brudtärna leder inte bara till ett fantastiskt bröllop – utan också en oförglömlig duett.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 19:00. Läs mer om Perfect Harmony

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *