Harry Potter och fången från Azkaban

Magiska äventyr och spännande action ikväll på tv!

Ikväll bjuder TV på många fantastiska filmer, inklusive Harry Potter och fången från Azkaban, Alive, Indiana Jones och de fördömdas tempel samt Ocean’s Thirteen. Missa inte chansen att njuta av spännande äventyr och magiska berättelser!

Ikväll sänds filmerna Harry Potter och fången från Azkaban, Alive, Indiana Jones and the Temple of Doom och Ocean’s Thirteen. Det finns även andra sevärda filmer på TV ikväll.

Harry Potter och fången från Azkaban

Harry Potter och fången från AzkabanDet är Harry Potters tredje år på Hogwarts och han och hans vänner konfronteras med Sirius Black, en förrymd fånge med starka band till Harrys förflutna.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:05. Läs mer om Harry Potter och fången från Azkaban

Alive

AliveDen 13:e oktober 1972 råkar ett passagerarplan ut för en snöstorm över Anderna och planet kraschar. Ombord finns ett rugbylag med anhöriga och majoriteten överlever. När de hör på radion att sökandet efter överlevande från kraschen avblåsts inser de att de kommer att dö om de inte gör något.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Alive

Indiana Jones och de fördömdas tempel

Indiana Jones och de fördömdas tempelÄventyret börjar på en dunkel nattklubb i Shanghai 1935. Indiana utsätts för ett mordförsök, men lyckas undkomma i sällskap av en nattklubbssångerska och medhjälparen Short Round.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 21:30. Läs mer om Indiana Jones och de fördömdas tempel

Indiana Jones och de fördömdas tempel

Indiana Jones och de fördömdas tempelÄventyret börjar på en dunkel nattklubb i Shanghai 1935. Indiana utsätts för ett mordförsök, men lyckas undkomma i sällskap av en nattklubbssångerska och medhjälparen Short Round.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Indiana Jones och de fördömdas tempel

Ocean’s Thirteen

Ocean's ThirteenDanny Ocean och hans gäng är tillbaka med en plan som är mer personlig än någonsin. När den hänsynslöse kasinoägare Willy Bank lurar Reuben Tishkoff, och orsakar hans hjärtattack, beslutar sig Danny Ocean och hans gäng för att ödelägga Willy Bank.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:00. Läs mer om Ocean’s Thirteen

Tinker Tailor Soldier Spy

Tinker Tailor Soldier SpyMitt under det kalla kriget; efter en misslyckad underrättelseoperation i Ungern, tas den rutinerade MI6-agenten George Smiley ur tjänst. Men när regeringen misstänker en läcka blir han i hemlighet återinsatt för att finna mullvaden.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 21:55. Läs mer om Tinker Tailor Soldier Spy

Bridget Jones’s Baby

Bridget Jones's BabyEfter att ha lämnat Mark Darcy blir det plågsamt uppenbart för Bridget Jones att lyckliga till döden skiljer oss åt inte var ett löfte hon kunde leva upp till. Som fyrtio-nånting och singel igen, bestämmer sig Bridget för att satsa på sin karriär och omge sig med gamla och nya vänner. För en gångs skull har hon fullständig kontroll på saker och ting. Vad skulle någonsin kunna gå fel?

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:00. Läs mer om Bridget Jones’s Baby

Mitt stora feta grekiska bröllop 2

Mitt stora feta grekiska bröllop 2Toulas och Ians förhållande har tappat gnistan, och Toula ryker ofta ihop med tonårsdottern Paris. Paris vägrar att rätta sig efter vad andra tycker är passande för en grekisk ficka. Medan Paris kämpar med hela släktens förväntningar avslöjas en familjehemlighet som kommer att samla tre generationer till ett ännu större, fetare och mer grekiskt bröllop.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:20. Läs mer om Mitt stora feta grekiska bröllop 2

Jorden vi ärvde

Jorden vi ärvdeFamiljen Jarjeau har varit lantbrukare i generationer. Både far och son arbetar på gården, men sonen är på gränsen till ett sammanbrott. Han har drivor av skulder och pappan gör inte livet lättare. Trots kärleken till fru och barn känner Pierre att han sjunker ner i avgrunden.

Filmen visas på SVT2 med start klockan 22:45. Läs mer om Jorden vi ärvde

Fast & Furious 6

Fast & Furious 6Dom, Brian och deras gäng har blivit rika efter Rio-kuppen som raserade ett brottsimperium, men de kommer aldrig att kunna åka hem. Under tiden har Hobbs jagat en brottsorganisation av dödligt skickliga förare genom tolv länder.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Fast & Furious 6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *