Black Hawk Down

Spänning och drama på tv ikväll med Black Hawk Down, Unhinged och Nomadland, samt en dos komedi med Girlfriendship.

Ikväll bjuds det på en kväll full av spännande filmupplevelser på TV, med filmer som Black Hawk Down, Unhinged, Nomadland och Girlfriendship som alla står på schemat. Missa inte chansen att njuta av en filmkväll i soffan med några av de bästa filmerna just nu!

Ikväll på TV visas actionfilmen ”Black Hawk Down” om en amerikansk militärinsats i Somalia, thrillerfilmen ”Unhinged” med Russell Crowe som en instabil bilförare, dramafilmen ”Nomadland” som skildrar en kvinnas liv som nomad samt komedin ”Girlfriendship” om tre väninnor. Andra sevärda filmer ikväll inkluderar ”The Shawshank Redemption” och ”The Bourne Identity”.

Black Hawk Down

Black Hawk DownDetta är den sanna historien om slaget i Mogadishu, ett kapitel av amerikansk militärhistoria man helst av allt vill glömma. Det är den 3 oktober 1993 och en elitstyrka bestående av 120 amerikanska soldater släpps ned i Mogadishu.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Black Hawk Down

Unhinged

UnhingedEn stressad mamma råkar tuta på fel bil vid ett rödljus under rusningstid. Ett ödesdigert misstag som gör henne själv och alla hon älskar till måltavlor för en man som tröttnat på allt och bestämt sig för att lära världen en sista läxa.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Unhinged

Nomadland

NomadlandFern, en kvinna som efter den ekonomiska kollapsen i den lilla staden på Nevadas landsbygd, packar sin bil och ger sig ut på vägarna för att upptäcka livet utanför det konventionella samhället, som en modern nomad. I filmen träffar vi verklighetens nomader, Linda May, Swankie och Bob Wells som blir Ferns mentorer och vänner under hennes utforskning av det vida landskapet i västra USA.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45. Läs mer om Nomadland

Girlfriendship

GirlfriendshipVi saknar beskrivning för denna sändning.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 19:00. Läs mer om Girlfriendship

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *