Zero Dark Thirty

Spännande filmkväll med Zero Dark Thirty, Charlie’s Angels och fler!

Ikväll finns det ett stort urval av bra filmer att se på TV, bland annat Zero Dark Thirty, Charlie’s Angels, The Misfits, Maverick och Sömnlös i Seattle. Ta chansen att njuta av en spännande filmkväll hemma i soffan!

Ikväll på TV kan du se spännande filmer som ”Zero Dark Thirty” om jakten på Osama bin Laden, actionfyllda ”Charlie’s Angels”, actionkomedin ”The Misfits”, westernklassikern ”Maverick” och romantiska ”Sömnlös i Seattle”. Det finns även andra sevärda filmer som sänds ikväll.

Zero Dark Thirty

Zero Dark ThirtyEfter attentatet mot World Trade Center 2001 skickas CIA-agenten Maya till Pakistan. I tio år arbetar hon som besatt med att försöka spåra Usama bin Ladin. Till slut sänder USA ett team för att mörda al Qaida-ledaren. Men bara Maya vet var han är.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Zero Dark Thirty

Charlie’s Angels

Charlie's AngelsSabina, Elena och Jane arbetar för den mystiske Charles Townsend, vars säkerhetsbyrå har expanderat internationellt. Med de smartaste, modigaste och mest vältränade kvinnorna från världen över under ledning av flertalet Bosleys tar de sig nu an de svåraste uppdragen.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Charlie’s Angels

The Misfits

The MisfitsEfter att ha rekryterats av en grupp okonventionella tjuvar, finner sig den kända brottslingen Richard Pace mitt i en avancerad guldstöld som får långtgående konsekvenser för hans eget och otaliga andras liv.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om The Misfits

Maverick

MaverickBret Maverick är en finurlig pokerspelare som hellre lurar folk än skjuter dem. Han är i brådskande behov av tretusen dollar för att kunna delta i en stor pokertävling och måste snabbt spela ihop pengarna.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:10. Läs mer om Maverick

Sömnlös i Seattle

Sömnlös i SeattleEn nyligen förlovad kvinna, Annie, blir besatt av tanken att träffa den sörjande änklingen, Sam, som hon hörde prata om sin sorg på radion.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:40. Läs mer om Sömnlös i Seattle

Gud finns, hennes namn är Petrunya

Gud finns, hennes namn är PetrunyaI den lilla nordmakedonska staden Stip är det tradition att prästen varje januari släpper ner ett stort träkors i floden. Hundratals män kastar sig efter korset och den som lyckas fånga det garanteras lycka och välgång. Just detta år får Petrunya ett ryck och dyker ner i vattnet och lyckas ta korset före alla andra. Det är första gången en kvinna ger sig in i leken och reaktionerna är våldsamma. Men Petrunya står på sig. Hon har tagit korset och vägrar lämna det ifrån sig.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 23:00. Läs mer om Gud finns, hennes namn är Petrunya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *