Edge of Tomorrow

Actionfyllda filmkvällen med Edge of Tomorrow och The Gunman, samt komedier som Men in Black II och Just One Kiss. Avsluta kvällen med den gripande dramafilmen Drive My Car.

Ikväll bjuder TV på en rad bra filmer, inklusive Edge of Tomorrow, Men in Black II, Drive My Car, The Gunman och Just One Kiss. Missa inte chansen att njuta av spännande och underhållande filmkvällar i ditt eget hem!

Ikväll på TV kan du se spännande filmer som Edge of Tomorrow och The Gunman, samt komedier som Men in Black II och Just One Kiss. Drive My Car är en prisbelönt japansk film som också visas. Det finns även andra sevärda filmer att välja mellan!

Edge of Tomorrow

Edge of TomorrowI en nära framtid dödas officer William i ett krig men fastnar i en oförklarlig tidsloop som gör att han tvingas genomleva samma brutala krig om och om igen och för varje död lyckas William, med soldaten Rita, at ta sig ett steg närmare seger.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:00. Läs mer om Edge of Tomorrow

Men in Black II

Men in Black IINär en illasinnad besökare anländer till jorden för att iscensätta onda planer tvingas Agent J ta hjälp av sin gamla kollega K, som gått i pension och fått sitt minne raderat. J måste återskapa K:s minne och få tillbaka honom som agent.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Men in Black II

Drive My Car

Drive My CarEn åldrande skådespelare letar efter en förare. Skådespelaren vänder sig till sin betrodda mekaniker, som så småningom rekommenderar honom en ung kvinna. Trots deras initiala tvivel utvecklas en mycket speciell relation mellan de två.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45. Läs mer om Drive My Car

The Gunman

The GunmanJim Terrier, en före detta yrkesmördare, jagas av sitt förflutna när hans före detta arbetsgivare sätter en dödsdom på hans huvud. Terrier inser att det bara finns ett sätt att rädda sig själv – han måste själv krossa de som jagar honom.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:00. Läs mer om The Gunman

Just One Kiss

Just One Kiss

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 19:00. Läs mer om Just One Kiss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *