Terminator Genisys

Spännande action, romantisk komedi och kungligt äventyr – kvällens filmval har något för alla!

Det är en spännande tv-kväll med ett brett utbud av bra filmer att välja mellan. Ikväll kan tittarna njuta av actionpackade Terminator Genisys, den romantiska komedin Crazy, Stupid, Love., den explosiva Bad Boys II, thrillern Inte den du tror och den charmiga A Royal Runaway Romance. Med så många olika genrer och teman är det något för alla smaker ikväll. Missa inte chansen att koppla av och njuta av några riktiga filmer ikväll!

Ikväll på TV visas några spännande och underhållande filmer. Terminator Genisys är en actionfylld science fiction-film där jorden hotas av dödliga robotar från framtiden. Crazy, Stupid, Love. är en romantisk komedi där en man försöker hitta meningen med livet efter att hans fru bett om skilsmässa. Bad Boys II är en actionkomedi där två poliser kämpar mot knarkhandlare i Miami. Inte den du tror är en svensk romantisk komedi som handlar om två personer som byter identitet och försöker hitta kärleken. A Royal Runaway Romance är en romantisk film där en kunglig prinsessa rymmer från sitt kungadöme för att leva ett normalt liv och hitta sann kärlek. Det finns också andra sevärda filmer på TV ikväll.

Terminator Genisys

Terminator GenisysNär John Connor skickar Kyle Reese bakåt i tiden till 1984 för att skydda Sarah Connor leder en rad oförutsedda händelser till att tidslinjen bryts upp. Plötsligt ställs Reese inför ett nytt oväntat uppdrag: att återställa framtiden.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Terminator Genisys

Crazy, Stupid, Love.

Crazy, Stupid, Love.Kärlek är komplicerade grejer. En medelålders, frånskild man försöker starta om på nytt och tar hjälp av sin nyfunne vän, casanovan Jacob, för att lära sig att ragga tjejer på barscenen.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:00. Läs mer om Crazy, Stupid, Love.

Bad Boys II

Bad Boys IITvå skjutglada poliser undersöker ecstacy-handeln i Miami och avslöjar en stor konspiration mellan en haitisk knarkkung, penningtvättare och ryska gangstrar.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Bad Boys II

Inte den du tror

Inte den du trorClaire är 50 år och har en yngre älskare – Ludo. När han plötsligt gör slut skapar hon en Facebook-persona, Clara, för att spionera på honom. Hon får kontakt med 24-årige Alex som snabbt fattar tycke för den mystiska Clara. Och Claire, fångad bakom sin profilbild, blir snabbt förälskad i honom. Även om deras tillvaro äger rum i en virtuell värld så är känslorna äkta och ett lekfullt spel mellan lögn och verklighet tar sin början.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45. Läs mer om Inte den du tror

A Royal Runaway Romance

A Royal Runaway RomancePrinsessan Amelia lämnar hemlandet för att upptäcka USA och en lovande romans – men inser att hon fallit för någon som alltid finns vid hennes sida.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 19:00. Läs mer om A Royal Runaway Romance

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *