Mechanic: Resurrection

Spännande action, humoristisk komedi och psykologisk thriller – ikväll på tv!

Ikväll bjuder TV på en riktigt bra filmaffär med ett fantastiskt utbud, inklusive spänningsfyllda ”Mechanic: Resurrection”, den komiska komedin ”Role Models” och den psykologiska thrillern ”Thelma”. Missa inte chansen att koppla av och njuta av dessa fantastiska filmer som passar för alla smaker och stilar.

Ikväll på TV kan du se tre spännande filmer. ”Mechanic: Resurrection” är en actionfylld film där en professionell mördare måste utföra tre mord för att rädda sin kärlek. ”Role Models” är en komedi där två män tvingas delta i ett mentorprogram och lär sig oväntade läxor om vänskap. ”Thelma” är en psykologisk thriller om en ung kvinna som upptäcker mystiska krafter inom sig själv. Fler sevärda filmer att nämna finns också på TV ikväll.

Mechanic: Resurrection

Mechanic: ResurrectionEfter att ha iscensatt sin död tror Arthur Bishop att han lämnat kontraktsmördarbranschen. Men när hans nemesis Crain behöver en yrkesmördare förändras allt. Crain vet exakt hur han ska få Bishop att återvända – den kvinna Bishop har fått känslor för är i fara.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:30. Läs mer om Mechanic: Resurrection

Role Models

Role ModelsDanny och Wheeler, två förvirrade trettioplussare, hamnar att göra samhällstjänst som mentorer åt två, förvirrade och lättpåverkade, unga pojkar.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Role Models

Thelma

ThelmaEn ung kvinna inser, genom sitt livs första möte med kärleken, att hon besitter krafter som är lika skrämmande som oförklarliga.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 23:00. Läs mer om Thelma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *