The Dark Knight

Populära filmer som The Dark Knight, Cast Away, Total Recall och Made for Each Other visas ikväll på TV!

I kväll kan TV-tittare se fram emot en fantastisk filmkväll med flera succéfilmer som visar på olika genrer och stilar. Bland de spännande filmtitlarna återfinns den hyllade superhjältefilmen ”The Dark Knight”, den gripande överlevnadsberättelsen ”Cast Away”, den actionpackade science fiction-rullen ”Total Recall” samt den romantiska komedin ”Made for Each Other”. Det finns med andra ord något för alla i kvällens TV-utbud.

Ikväll på TV visas några sevärda filmer. Först är det actionfyllda The Dark Knight där Batman ställs mot sin värsta fiende. Sedan följer Cast Away, där en man strandar ensam på en ö och kämpar för överlevnad. Senare visas Total Recall, en science fiction-film om minnesförlust och identitet. Slutligen finns Made for Each Other, en romantisk komedi om ett nygift par som möter många utmaningar. Förutom dessa filmer finns det även andra sevärda filmer att välja mellan ikväll.

The Dark Knight

The Dark KnightBatman försöker få Gotham City att inte förvandlas till en total anarki när superskurken Jokern sätter sina planer i verket.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:00. Läs mer om The Dark Knight

Cast Away

Cast AwayChuck överlever en flygkrasch och flyter i land på en öde ö i Stilla havet. Hans enda sällskap under fyra långa år på ön blir en ilandfluten volleyboll som han döper till Wilson.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Cast Away

Total Recall

Total RecallI ett framtida dystopiskt samhälle lockas fabriksarbetaren Douglas Quaid att göra en avkopplande minnesresa. Men resan går snett och Quaid inser att han har varit spion. Plötsligt är han en jagad man.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:55. Läs mer om Total Recall

Made for Each Other

Made for Each OtherEn skulptör försöker använda magi för att skapa den perfekta pojkvännen, men när hon får allt varmare känslor för sin mänskliga vän inser hon att perfektion inte är det hon vill ha.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 19:00. Läs mer om Made for Each Other

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *