Charlie and the Chocolate Factory

Missa inte dessa filmklassiker som visas på tv ikväll!

På TV ikväll kan vi se ett rikt utbud av fantastiska filmer, inklusive ”Charlie and the Chocolate Factory”, ”The Intern”, ”Sherlock Holmes: A Game of Shadows”, ”The Bourne Supremacy” och ”Den siste actionhjälten”. Så missa inte chansen att njuta av en underhållande filmkväll framför TV:n!

Ikväll visas följande filmer på TV:

1. Charlie and the Chocolate Factory: En fantasifull film om en pojkes äventyr i en excentrisk chokladfabrik.
2. The Intern: En charmig komedi där en äldre praktikant hjälper till att förändra en framgångsrik företagskultur.
3. Sherlock Holmes: A Game of Shadows: En spännande deckarhistoria där Sherlock Holmes och Dr Watson försöker stoppa en skurkaktig plan.
4. The Bourne Supremacy: En actionfylld film där Jason Bourne, en före detta spion, tvingas kämpa för att överleva och avslöja sanningen om sin identitet.
5. Den siste actionhjälten: En humoristisk film där en biroleverantör blir plötsligt indragen i en actionfilm och måste rädda världen.

Det finns också även andra sevärda filmer på TV ikväll.

Charlie and the Chocolate Factory

Charlie and the Chocolate FactoryDen fattiga pojken Kalle och fyra bortskämda barn finner varsin guldbiljett och vinner en guidad tur i den excentriske Willy Wonkas fantastiska chokladfabrik.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 17:55. Läs mer om Charlie and the Chocolate Factory

The Intern

The InternDen 70-åriga änklingen Ben går med i ett mångfaldsprogram som ordnar en praktikplats på en nätbutik för mode. Företaget drivs av karriäristan Jules, som först ställer sig tvekande till Ben som assistent. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om The Intern

Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Sherlock Holmes: A Game of ShadowsMästerdetektiven Sherlock Holmes och doktor Watson utreder en serie bombdåd världen över. Med hjälp av spåkvinnan Simza listar de ut att Holmes ärkerival professor Moriarty ligger bakom det hela och det är upp till dem att stoppa honom.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Sherlock Holmes: A Game of Shadows

The Bourne Supremacy

The Bourne SupremacyTvå år efter hans framgångsrika flykt från Frankrike lever Jason Bourne ett idylliskt liv i Goa tillsammans med Marie. Men när han misstänks för mordet på två CIA-agenter i Berlin kommer hans förflutna åter ikapp honom.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om The Bourne Supremacy

Den siste actionhjälten

Den siste actionhjältenDanny älskar actionhjälten Jack Slater och av en vän får han en magisk biobiljett till den senaste Slater-rullen. I salongen dras Danny helt plötsligt in i filmduken och han hamnar i en låtsasvärld där de goda alltid segrar.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 17:25. Läs mer om Den siste actionhjälten

Love Strikes Twice

Love Strikes TwiceAdvokaten Maggie jobbar mycket och har problem i sitt förhållande. Hon önskar sig en omstart och vaknar upp femton år tidigare.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:20. Läs mer om Love Strikes Twice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *