Kalle och chokladfabriken

Kalle och chokladfabriken, 12 Strong, Men in Black: International, A Cinderella Story, Sweeter Than Chocolate – kvällens filmhöjdpunkter!

Ikväll lovar TV-tablåerna att leverera ett fantastiskt filmutbud för alla cineaster där ute. Med guldklasiker som ”Kalle och chokladfabriken” och tårdrypande action i ”12 Strong” till den storslagna återkomsten av den ikoniska agentduon i ”Men in Black: International”, kommer vi garanterat att få en glimrande filmkväll. För de som är sugna på en dos av romantik och magi erbjuder ”A Cinderella Story” en modern twist på en tidlös berättelse. Och för de med en söt tand kan ”Sweeter Than Chocolate” vara precis vad man behöver. Ikväll finns allt att upptäcka, så sätt dig till rätta i soffan och njut av en oslagbar filmupplevelse.

Ikväll visas flera intressanta filmer på TV. Kalle och Chokladfabriken är en fantasifull och charmig film om en pojke som vinner en rundtur i en magisk chokladfabrik. 12 Strong är en spännande krigsfilm baserad på verkliga händelser, där en grupp amerikanska soldater strider mot talibaner efter 9/11. Men in Black: International är en actionfylld science fiction-komedi där två agenter bekämpar utomjordiska hot mot jorden. A Cinderella Story är en romantisk komedi om en tjej som försöker finna kärleken på balen. Sweeter Than Chocolate är en feelgood-film om en kvinna som hittar en förälskelse i en chokladbutik. Dessutom kan du hitta andra sevärda filmer att titta på ikväll.

Kalle och chokladfabriken

Kalle och chokladfabrikenDen fattiga pojken Kalle och fyra bortskämda barn finner varsin guldbiljett och vinner en guidad tur i den excentriske Willy Wonkas fantastiska chokladfabrik.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Kalle och chokladfabriken

12 Strong

12 StrongUnder de svåra dagarna efter 9/11 utses en amerikansk specialstyrka – ’Gröna baskrarna’ – lett av kapten Mitch Nelson, till att vara den första amerikanska truppen som skickas till Afghanistan på ett extremt farligt uppdrag. På plats i de otillgängliga bergen måste de övertyga den norra alliansens krigsherre, general Dostum, att gå ihop med dem för att bekämpa den gemensamma motståndaren: talibanerna och deras al Qaida-allierade.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:30. Läs mer om 12 Strong

Men in Black: International

Men in Black: InternationalMen in Black har alltid skyddat världen från universums avskum. I detta nya äventyr ställs de inför det största hotet hittills: en mullvad inom Men in Black organisationen.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Men in Black: International

A Cinderella Story

A Cinderella StoryTonårstjejen Sam slavar på fik och plågas ständigt av sin elaka styvmor. Hennes enda tröst är att chatta med en hemlig kille på nätet. De bestämmer sig för att träffas på den stundande höstbalen.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 18:00. Läs mer om A Cinderella Story

Sweeter Than Chocolate

Sweeter Than ChocolateEn chocolatier ryktas ha receptet för att finna den äkta kärleken på Alla hjärtans dag. En tv-reporter blir nyfiken och vill avslöja sanningen.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:25. Läs mer om Sweeter Than Chocolate

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *