Livet efter dig

En mångsidig filmkväll: Livet efter dig, Pulp Fiction, House of Gucci, Snow White and the Huntsman, The Bourne Legacy

Ikväll bjuder TV på en rad fantastiska filmer att njuta av, inklusive Livet efter dig, en gripande historia om kärlek och livsval, Pulp Fiction, Tarantino’s kultklassiker, den spännande modevärldsdramat House of Gucci, Snövit och jägaren, en mörk twist på ett känt sagomotiv, samt The Bourne Legacy, en intensivt actionfylld thriller. Missa inte chansen att förlora dig i de spännande världar som dessa filmer erbjuder på TV ikväll.

Ikväll på TV visas några intressanta och sevärda filmer. ”Livet efter dig” är en gripande romantisk film som utforskar kärlekens möjligheter. ”Pulp Fiction” är en klassiker av Quentin Tarantino som bjuder på en våldsam och oförutsägbar historia. ”House of Gucci” är en biografisk thriller som berättar historien om modefamiljen Gucci. ”Snow White and the Huntsman” är en fantasifull äventyrsfilm med en twist på Snövit-sagan. ”The Bourne Legacy” är en spännande actionfilm som följer en ny agent i den populära Bourne-serien. Det finns också andra sevärda filmer att välja mellan ikväll.

Livet efter dig

Livet efter digLou hoppar mellan olika ströjobb och när hon blir personlig assistent åt Will, en framgångsrik, ung, aktiemäklare som blivit rullstolsburen i en olycka ställs hennes vanligtvis positiva inställning på prov. Olyckan förändrade Wills liv på ett ögonblick. Han som var en aktiv äventyrare har förvandlats till en cyniker som gett upp allt men Lou bestämmer sig för att visa honom att livet är värt att leva.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Livet efter dig

Pulp Fiction

Pulp FictionTorpederna Vincent och Jules utför ett uppdrag åt sin chef, samtidigt som boxaren Butch ställer upp i en fixad match, medan Pumpkin och Honey Bunny rånar en restaurang. Samtidigt som…

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:05. Läs mer om Pulp Fiction

House of Gucci

House of GucciUnder tre decennier av kärlek, svek, makt, hämnd och mord, ser vi vad ett namn kan betyda, vad det är värt och hur långt en familj kan gå för att få kontroll.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 21:55. Läs mer om House of Gucci

Snow White and the Huntsman

Snow White and the HuntsmanEn jägare utsänd av den onda drottningen för att döda Snövit på grund av hennes oöverträffliga skönhet vänder sig mot drottningen och tränar istället upp Snövit inför den stundande striden.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Snow White and the Huntsman

The Bourne Legacy

The Bourne LegacyDen genetiskt manipulerade agenten Aaron Cross blir tvungen att använda alla sina färdigheter för att ta sig levande ur en konspiration inom underrättelse och avsluta det som Jason Bourne en gång påbörjade.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:20. Läs mer om The Bourne Legacy

Bridget Jones’s Diary

Bridget Jones's DiaryPå nyårsdagens morgon vaknar Bridget Jones med en gedigen baksmälla. 32 år gammal och singel med ett kaotiskt leverne bestämmer hon sig för att återta kontrollen över sitt liv.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:00. Läs mer om Bridget Jones’s Diary

Pan

PanPeter kidnappas av pirater från ett barnhem och hamnar i en gruva i Landet Ingenstans, där de borttappade pojkarna får slita hårt för att utvinna älvstoftet som håller kapten Svartskägg vid liv. Detta är starten på Peters resa för att bli Peter Pan.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 17:30. Läs mer om Pan

Chaos Walking

Chaos WalkingI en inte alltför avlägsen framtid stöter Todd Hewitt på den unga Viola, en mystisk tjej som kraschlandat på hans planet, en plats där alla kvinnorna har försvunnit och männen drabbats av the noice – en kraft som avslöjar alla deras tankar. På denna farliga plats hotas Violas liv – och när Todd lovar att beskydda henne, måste han ta fram sin inre kraft och avslöja planetens mörka hemligheter.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:45. Läs mer om Chaos Walking

Wonder Woman

Wonder WomanEfter att ha lämnat hennes hem, en ö endast befolkad av kvinnor, upptäcker Wonder Woman sin fulla kraft och sitt sanna öde medan hon slåss tillsammans med män i det viktigaste kriget som världen har skådat. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Wonder Woman

’Tis the Season to Be Merry

'Tis the Season to Be MerryMerry reser till snöiga Vermont för att få ny inspiration till en bok om relationer. Hon får nya perspektiv och återfinner julglädjen med charmige hjälparbetaren Adam.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:25. Läs mer om ’Tis the Season to Be Merry

Christmas Sail

Christmas SailLiz tar med sin dotter hem över jul för att ta hand om sin pappa som hon förlorat kontakten med. Hon tänker inte vila förrän julen är perfekt och relationerna lagade.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Christmas Sail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *