Olympus Has Fallen

Action, äventyr och komedi i kvällens filmutbud: Olympus Has Fallen, Dante’s Peak, Pan, Boss Level och Ett päron till farsa i Las Vegas.

Ikväll bjuds det på en grym filminspelning i TV-rutan, med flera kanonfilmer i rad. Bland titlarna finns actionfyllda och spännande verk som Olympus Has Fallen och Dante’s Peak. För dig som vill ha mer äventyr, missa inte Pan och Boss Level. Dessutom bjuds det på skratt och komedi med Ett päron till farsa i Las Vegas. Sätt dig bekvämt i soffan och gör dig redo för en filmkväll i absoluta toppklass!

Ikväll på TV kan du titta på följande filmer:

1. ”Olympus Has Fallen” – En actionthriller där Vita Huset attackeras och en hemlig tjänstagent kämpar för att rädda presidenten.
2. ”Dante’s Peak” – En katastroffilm där en vulkanexpert måste rädda en stad från en ödesdiger vulkanutbrott.
3. ”Pan” – En äventyrsfilm som utforskar ursprunget till Peter Pan och hans fantastiska värld.
4. ”Boss Level” – En actionfylld sci-fi film om en man som fastnar i en tidsloop där han måste överleva samma dag om och om igen.
5. ”Ett päron till farsa i Las Vegas” – En komedifilm där en familj reser till Las Vegas för en minnesvärd semester.

Förutom dessa filmer finns även andra sevärda filmer som sänds ikväll.

Olympus Has Fallen

Olympus Has FallenSäkerhetsagenten Mike Banning avskedas från sin post i Vita huset efter en olycka. Men när en terroristgrupp intar byggnaden är det upp till Mike att använda all sin kunskap om byggnaden för att rädda presidenten.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Olympus Has Fallen

Dante’s Peak

Dante's PeakEn forskare som studerar vulkaner åker till den lilla staden Dante’s Peak för att undersöka en slumrande vulkan och upptäcker att vulkanen istället är nära ett utbrott. Men vem kommer tro honom? Och hur ska det gå för staden och dess invånare?

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:05. Läs mer om Dante’s Peak

Pan

PanPeter kidnappas av pirater från ett barnhem och hamnar i en gruva i Landet Ingenstans, där de borttappade pojkarna får slita hårt för att utvinna älvstoftet som håller kapten Svartskägg vid liv. Detta är starten på Peters resa för att bli Peter Pan.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Pan

Boss Level

Boss LevelRoy Pulver, en före detta elitsoldat, är fångad i en oupphörlig tidsloop som alltid slutar med hans död. Nu måste han inte bara bryta sig fri från tidsloopen, utan även överleva den.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:05. Läs mer om Boss Level

Ett päron till farsa i Las Vegas

Ett päron till farsa i Las VegasFamiljen Griswold beger sig till Las Vegas på semester. De gör allt för att det ska bli så perfekt som möjligt men i staden finns många lockande nöjen och falska människor. Det dröjer inte länge förrän pappa Griswold spelat bort hela semesterkassan.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 17:50. Läs mer om Ett päron till farsa i Las Vegas

Palm Springs

Palm SpringsNyles är en bekymmersfri kille som på ett bröllop i Palm Springs träffar Sarah – en motvillig brudtärna som bara vill att kvällen ska vara över. Dessvärre verkar det inte bättre än att de är utlämnade åt varandra eftersom festkvällen har fastnat och går i loop. Återstår bara att leva som om det inte fanns någon morgondag.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:05. Läs mer om Palm Springs

Christmas for Keeps

Christmas for KeepsUnder jul återvänder några barndomsvänner hem efter tio år för att delta i deras livs firande av för deras älskade gymnasielärare.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Christmas for Keeps

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *