The Blind Side

Filmer att se ikväll: The Blind Side, The Craft: Legacy, The 33, The Christmas House 2: Deck Those Halls och Yesterday

Ikväll kan TV-tittare se många fantastiska filmer, inklusive The Blind Side, The Craft: Legacy, The 33, The Christmas House 2: Deck Those Halls och Yesterday. Dessa filmer erbjuder spänning, magi och musik över en mängd olika genrer. Det är en kväll som är fylld med många underhållande valmöjligheter för alla filmälskare att njuta av.

Ikväll på TV visas ett varierat utbud av filmer. Först har vi den hyllade dramafilmen ”The Blind Side” som följer en ung spelare vars liv förändras när han tas in i en kärleksfull familj. Sedan kan du njuta av skräckfilmen ”The Craft: Legacy” som utforskar en ny generation häxor. Dessutom visas dramat ”The 33” baserat på en verklig händelse om gruvarbetare fångade under marken. För de som gillar julfilm erbjuds ”The Christmas House 2: Deck Those Halls”, där en familj gör sig redo för en minnesvärd jul. Avslutningsvis har vi musikkomedin ”Yesterday” där en man vaknar upp och inser att han är den enda som minns The Beatles. Det finns också andra sevärda filmer att välja mellan ikväll.

The Blind Side

The Blind SideEn välmående, vit familj adopterar en hemlös, svart tonåring och hjälper honom att uppnå sin fulla potential både på och utanför fotbollsplanen.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 17:20. Läs mer om The Blind Side

The Craft: Legacy

The Craft: LegacyI fortsättning av filmen Den Onda Cirkeln följer vi fyra tonårshäxor som får en större utmaning än de trott när de upptäcker sina nyvunna krafter.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om The Craft: Legacy

The 33

The 33En gruva rasar in i staden Copiapó i Chile och 33 gruvarbetare blir instängda 700 meter under jord. I 69 dagar fick de sitta och vänta på räddningen. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om The 33

The Christmas House 2: Deck Those Halls

The Christmas House 2: Deck Those HallsMike Mitchell längtar efter en lugn och fridfull jul men råkar bli indragen i en julpyntstävling mot sin bror. Eftersom allt ska sändas på TV lägger de ribban högt.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om The Christmas House 2: Deck Those Halls

Yesterday

YesterdayEn kämpande låtskrivare i en liten engelsk kuststad drömmar om berömmelse försvinner snabbt, trots den stora hängivenheten och stödet från sin barndomsbästis Ellie. Efter en bussolycka under en mystisk global blackout, vaknar Jack för att upptäcka att The Beatles aldrig har existerat…och han finner sig själv med ett mycket komplicerat problem.

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:00. Läs mer om Yesterday

Jurassic Park III

Jurassic Park IIINär Paul och Amanda Kirbys son Eric blir strandsatt på dinosaurieön Isla Sorna efter en skärmflygningsolycka tar de hjälp av paleontologen Alan Grant. Nu börjar en kamp för att hitta sonen och samtidigt överleva.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Jurassic Park III

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *