Benjamin Buttons otroliga liv

Mångsidigt filmutbud ikväll: ”Benjamin Buttons otroliga liv”, ”Contagion”, ”The Green Knight”, ”De ovanliga” och ”A Very Merry Bridesmaid”!

Ikväll bjuder TV på en imponerande rad bra filmer för alla smaker. Från det episka dramat i ”Benjamin Buttons otroliga liv” till spänningen och skräcket i ”Contagion”. För den som vill förlora sig i en mystisk medeltida värld finns ”The Green Knight”, medan ”De ovanliga” bjuder på en gripande berättelse om familjeband och överlevnad. Slutligen kan man också njuta av den romantiska komedin ”A Very Merry Bridesmaid”. En mångfaldig filmkväll där det finns något för alla!

Ikväll på TV kan du se den fascinerande filmen ”Benjamin Buttons otroliga liv” som handlar om en man som åldras baklänges. En annan spännande film att titta på är ”Contagion”, där vi följer spridningen av en dödlig pandemi. För de som gillar sagolika äventyr är ”The Green Knight” ett måste, med ett mystiskt riddarprov för huvudpersonen. Dessutom erbjuder ”De ovanliga” en humoristisk och hjärtevärmande berättelse om ett udda gäng vänner. För att komma i julstämning kan man inte missa ”A Very Merry Bridesmaid”. Det finns också andra sevärda filmer att njuta av ikväll.

Benjamin Buttons otroliga liv

Benjamin Buttons otroliga livBenjamin Button föds som en svag äldre man och åldras baklänges, d.v.s att hans kropp blir yngre tills han slutar sitt liv som ett spädbarn.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:00. Läs mer om Benjamin Buttons otroliga liv

Contagion

ContagionPaniken sprider sig runt jorden, medan läkarkåren kämpar med att hitta ett botemedel mot det snabbt spridande viruset som dödar den smittade inom några dagar.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:40. Läs mer om Contagion

The Green Knight

The Green KnightNär den väldige, mystiske Gröne riddaren konfronterar riddarna kring det runda bordet är det kung Arthurs modige, våghalsige systerson Sir Gawain som antar hans utmaning. Ett år senare ska de båda drabba samman igen. På väg till den ödesdigra återföreningen kämpar Gawain mot vålnader, jättar och tjuvar och möter en hemlighetsfull skön lady. Han kommer till insikt om att det han egentligen slåss för är sin heder och sitt värde i familjens ögon.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om The Green Knight

De ovanliga

De ovanligaBruno tar hand om autistiska unga, Malik hjälper ungdomar från svåra förhållanden att hitta sin plats i tillvaron. De båda vännerna får sin energi av lika delar medmänsklighet och uppfinningsrikedom, och när Maliks vilsna själar hjälper till att ta hand om de autistiska ungdomarna i Brunos vård öppnas nya världar upp för dem alla.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:15. Läs mer om De ovanliga

A Very Merry Bridesmaid

A Very Merry BridesmaidLeahs 30 -årsdag är på julafton, samma dag som hennes brors bröllop. Hennes barndomskärlek är tillbaka i stan för ceremonin, och han är fast besluten att se till att hennes speciella dag inte glöms bort.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om A Very Merry Bridesmaid

Christmas in Tahoe

Christmas in TahoeClaire får veta att den årliga julshowen på familjens hotell i Lake Tahoe riskerar att ställas in. Hon blir tvungen att ta hjälp av expojkvännen och hans band för att rädda showen – och kanske deras kärlek för varandra.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:25. Läs mer om Christmas in Tahoe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *