Kalle och chokladfabriken

Spännande filmkväll på TV med Kalle och chokladfabriken, Benjamin Buttons otroliga liv, Harmonica – en hämnare, Long Shot och The Fast and the Furious: Tokyo Drift

Ikväll bjuds det på ett fantastiskt filmerbjudande på TV, med höjdpunkter som ”Kalle och chokladfabriken”, ”Benjamin Buttons otroliga liv”, ”Harmonica – en hämnare”, ”Long Shot” och ”The Fast and the Furious: Tokyo Drift”. Det är verkligen en kväll att se fram emot för alla filmälskare.

Ikväll på TV kan du se flera spännande filmer. Kalle och chokladfabriken handlar om en liten pojke som vinner en exklusiv rundtur i en chokladfabrik. Benjamin Buttons otroliga liv följer en man som blir född som en åldrande man och blir yngre med åren. Harmonica – en hämnare är en klassisk western om en hämnare som spelar harmonika. Long Shot är en romantisk komedi om en journalist och en politiker som faller för varandra. The Fast and the Furious: Tokyo Drift är en actionfylld film som följer en ung bilförare som hamnar i farliga gatuträffar i Tokyo. Det finns även andra sevärda filmer att se på TV ikväll.

Kalle och chokladfabriken

Kalle och chokladfabrikenDen fattiga pojken Kalle och fyra bortskämda barn finner varsin guldbiljett och vinner en guidad tur i den excentriske Willy Wonkas fantastiska chokladfabrik.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 17:25. Läs mer om Kalle och chokladfabriken

Benjamin Buttons otroliga liv

Benjamin Buttons otroliga livBenjamin Button föds som en svag äldre man och åldras baklänges, d.v.s att hans kropp blir yngre tills han slutar sitt liv som ett spädbarn.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Benjamin Buttons otroliga liv

Harmonica – en hämnare

Harmonica - en hämnareJärnvägen dras fram allt längre in i vilda västern och Brett McBain vet över vilka marker den ska gå. Han köper denna, för tillfället värdelösa mark, bygger en ranch och förbereder ankomsten för sin fru Jill.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:05. Läs mer om Harmonica – en hämnare

Long Shot

Long ShotHan är en hårdkokt politisk journalist med en talang för problem. Hon är en av landets högsta diplomater med en talang för…ja, allting. När Fred Flarsky återförenas med sin första förälskelse som också råkar vara den nuvarande amerikanska statssekreteraren Charlotte Field leder deras omistliga attraktion till en världsomspännande kärleksaffär. Men Freds sorglösa och lite obetänksamma öppenhet kan stoppa hennes valkampanj innan den ens börjar.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Long Shot

The Fast and the Furious: Tokyo Drift

The Fast and the Furious: Tokyo DriftStreetracing-killen Sean flyttar till sin pappa i Tokyo, där han lär känna amerikanen Twinkie och testar en ny stil: driftracing.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om The Fast and the Furious: Tokyo Drift

Monica Z

Monica ZMonica Zetterlund blev under 1960-talets en av Sveriges mest älskade sångerskor. Filmen skildrar fritt de omtumlande år då hon som ung ensamstående mamma gjorde resan från telefonväxeln i Hagfors till ett utsvävande liv i Stockholm.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:40. Läs mer om Monica Z

One December Night

One December NightTvå musikmanagers måste lägga sina oenigheter åt sidan för att övervaka en TV-sänd återförening av sina rockstjärnepappor.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:25. Läs mer om One December Night

Sugar Plum Twist

Sugar Plum TwistBallerinan Natalia kommer hem över jul och hjälper unga dansaren Viviana efter att hon missat rollen som Karamellfen i Nötknäpparen. Nu vill hon ha revansch – med en twist.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Sugar Plum Twist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *