The Karate Kid

Kvällens tv-filmer: The Karate Kid, Sherlock Holmes, Identity Thief, Cape Fear och Miss Secret Agent

Ikväll bjuder TV på en imponerande lineup av kvalitetsfilmer, inklusive klassikern The Karate Kid, spännande mysteriet Sherlock Holmes, skrattretaren Identity Thief, den nervpirrande thrillern Cape Fear och den charmiga Miss Secret Agent. Missa inte chansen att njuta av en kväll fylld av underhållning!

Ikväll på TV kan du njuta av flera sevärda filmer. Först ut är ”The Karate Kid”, där en tonåring lär sig livets läxor genom kampsport. Sedan kommer ”Sherlock Holmes”, där den legendariska detektiven löser mystiska brott i det viktorianska London. Därefter visas ”Identity Thief”, en komedi om en man som försöker få tillbaka sin stulna identitet. Efter det kommer ”Cape Fear”, en spännande thriller om en advokat som plågas av en före detta klient. Slutligen visas ”Miss Secret Agent”, där en komisk twist avslöjas när en FBI-agent går undercover som en skönhetsdrottning. Missa inte heller andra sevärda filmer som visas ikväll.

The Karate Kid

The Karate KidDres mamma blir omplacerad på jobbet och de tvingas flytta till Kina. Bakom sig lämnar Dre livet i Detroit där han var en av de populära grabbarna. Utan vänner i det främmande landet har tolvårige Dre ingen annan att vända sig till än vaktmästaren Han, som i hemlighet är kung fu-mästare.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:05. Läs mer om The Karate Kid

Sherlock Holmes

Sherlock HolmesHolmes och hans ständige följeslagare Watson har lyckats fånga en man som är skyldig till flera ritualmord. Mannen blir dömd till döden. Men plötsligt verkar det som om han återuppstått från de döda och Holmes och Watson blir indragna i fallet.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Sherlock Holmes

Identity Thief

Identity ThiefShoppingdrottningen Diana bor i utkanten av Miami där hon köper allt som kommer i hennes väg. Hon finansierar sin livsstil med ett stulet ID-kort som bär namnet Sandy Bigelow Patterson, en revisor som bor på andra sidan USA.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:00. Läs mer om Identity Thief

Cape Fear

Cape FearFör 14 år sedan försvarade Sam Bowden den psykotiske våldtäktsmannen Max Cody i en rättegång där Max blev dömd till 14 års fängelse. Nu vill Max kräva hämnd, och Sam blir tvungen att ta till oortodoxa metoder för att beskydda sin familj.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:30. Läs mer om Cape Fear

Miss Secret Agent

Miss Secret AgentFBI har fått reda på att en terrorist ska slå till mot en stor skönhetstävling. Det enda sättet att stoppa honom är att få in en FBI-agent i själva tävlingen. Men den enda agenten som skulle kunna passa är Gracie Hart, den tuffaste tjejen i kåren.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 18:00. Läs mer om Miss Secret Agent

Pan

PanPeter kidnappas av pirater från ett barnhem och hamnar i en gruva i Landet Ingenstans, där de borttappade pojkarna får slita hårt för att utvinna älvstoftet som håller kapten Svartskägg vid liv. Detta är starten på Peters resa för att bli Peter Pan.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Pan

Moonage Daydream

Moonage DaydreamMoonage Daydream, av den Oscarnominerade regissören Brett Morgen beskrivs som en uppslukande filmupplevelse, en audiovisuell rymdodyssé, om en av de mest ikoniska rockstjärnorna genom tiderna. Filmen har fullt stöd från Bowies dödsbo och innehåller många av hans bästa låtar, såväl som aldrig tidigare visat konsertmaterial.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45. Läs mer om Moonage Daydream

Three Wise Men and a Baby

Three Wise Men and a BabyTre bröder får livets största överraskning när de plötsligt måste samarbeta för att ta hand om en bebis under julhelgen.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Three Wise Men and a Baby

Mitt liv som hund

Mitt liv som hundÅret är 1959 och när pojken Ingemars mamma blir sjuk får han åka till sin morbror i Småland. Där träffar han Saga, en tjej som är suverän på att boxas och bäst i fotbollslaget. Med sin mycket personliga livsfilosofi och sin vilda humor håller Ingemar sorger och besvikelser borta.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 21:50. Läs mer om Mitt liv som hund

The Holiday Stocking

The Holiday StockingEn ängel har bara tolv dagar på sig att återförena systrarna med hjälp av en av familjens älskade jultraditioner. Hur ska han lyckas?

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:10. Läs mer om The Holiday Stocking

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *