Sagan om ringen - Härskarringen

Fantastiska filmkvällen: Sagan om ringen, Ett päron till farsa firar jul, American Pie: Reunion, Crocodile Dundee och The Intern

Ikväll bjuds det på en fantastisk filmkväll i TV-rutan med flera framstående titlar som Sagan om ringen – Härskarringen, Ett päron till farsa firar jul, American Pie: Reunion, Crocodile Dundee och The Intern. Ett brett utbud av underhållning väntar, från episka äventyr och komedier till klassiska favoriter och charmiga berättelser. Det är verkligen något för alla att njuta av ikväll!

Ikväll på TV kan man se följande filmer:
1. ”Sagan om ringen – Härskarringen”: En episk fantasyfilm om en ung hobbits äventyr för att förstöra en ondskefull ring och rädda världen.
2. ”Ett päron till farsa firar jul”: En komedi där en far kämpar för att få en perfekt jul med sin familj.
3. ”American Pie: Reunion”: En ungdomskomedi om en grupp vänner som återförenas för sin high school-reunion.
4. ”Crocodile Dundee”: En äventyrsfilm om en australisk bushman som anpassar sig till New Yorks stadsliv.
5. ”The Intern”: En komedi om en äldre man som blir praktikant på en framgångsrik modefirma.

Det finns också andra sevärda filmer på TV ikväll.

Sagan om ringen – Härskarringen

Sagan om ringen - HärskarringenEn utvald hob och hans lojala följeslagare tar på sig uppdraget att förstöra Den enda ringen, och att tillsammans med trollkarlen Gandalf, dvärgar, alver och människor förgöra Sauron, mörkrets härskare i Mordor.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 17:20. Läs mer om Sagan om ringen – Härskarringen

Ett päron till farsa firar jul

Ett päron till farsa firar julDet är jul och familjen Griswold förbereder sig för den stora högtiden, men saker och ting går sällan som planerat för Clark, hans fru Ellen och deras två barn. Clarks ständiga otur blir värre när odrägliga släktingar kommer på besök.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 18:10. Läs mer om Ett päron till farsa firar jul

American Pie: Reunion

American Pie: ReunionDet var sommaren 1999 som fyra småstadspojkar i Michigan påbörjade sin strävan att förlora oskulden. Nu har dessa livslånga vänner kommit hem som vuxna för att minnas det förgångna.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om American Pie: Reunion

Crocodile Dundee

Crocodile DundeeNew York-reportern Sue åker till Australien för att träffa och intervjua Michael J Crocodile Dundee, en man som har en egen safariverksamhet och som just överlevt en krokodilattack.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Crocodile Dundee

The Intern

The InternDen 70-åriga änklingen Ben går med i ett mångfaldsprogram som ordnar en praktikplats på en nätbutik för mode. Företaget drivs av karriäristan Jules, som först ställer sig tvekande till Ben som assistent. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om The Intern

The Holiday

The HolidayTvå kvinnor, en från USA och en från England, byter hem med varandra över julhelgen efter att ha gått igenom jobbiga uppbrott med sina pojkvänner.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:00. Läs mer om The Holiday

Ur spår

Ur spårDaniel är VD och tränar som en elitidrottsman medan Lisa är på botten. Arbetslös och frånskild med en dotter som hellre vill bo hos sin pappa. Lisa råkar en dag påstå för sin dotter att hon ska åka Vasaloppet och tillsammans måste det omaka syskonparet införliva löftet. Ur Spår är en varm komedi om ett syskonpar som har helt olika utmaningar i livet, men som har en sak gemensamt, de ska ta sig an Vasaloppet.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:40. Läs mer om Ur spår

’Twas the Night Before Christmas

'Twas the Night Before ChristmasEn skådespelerska vill börja med regi och prövar sin förmåga i en rättegångsversion av den berömda juldikten ”A Visit from St. Nicholas”. Men vem skrev egentligen dikten?

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:10. Läs mer om ’Twas the Night Before Christmas

Tomten är far till alla barnen

Tomten är far till alla barnenSara lever tillsammans med Janne men har varit gift tre gånger tidigare. På julafton bjuder hon in alla före detta män med sina respektive och deras barn. Det blir ett julfirande där känslor kommer upp till ytan och hemligheter avslöjas.

Filmen visas på TV4 med start klockan 21:00. Läs mer om Tomten är far till alla barnen

Tomten är far till alla barnen

Tomten är far till alla barnenSara lever tillsammans med Janne men har varit gift tre gånger tidigare. På julafton bjuder hon in alla före detta män med sina respektive och deras barn. Det blir ett julfirande där känslor kommer upp till ytan och hemligheter avslöjas.

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Tomten är far till alla barnen

Forever Christmas

Forever ChristmasDen hårt arbetande tv-producenten Sophia letar uppslag till en ny reality-show. Hon hittar den i Will, en kille som firar jul varenda dag och har julpynt över hela huset 365 dagar om året. Men det ska visa sig att Will inte är någon excentrisk knäppis utan en stilig kille som bara har en väldigt speciell känsla för julens budskap.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 18:00. Läs mer om Forever Christmas

#Xmas

#XmasInredningsdesignern Jen har problem med sociala medier. När ett stort varumärke får upp ögonen för henne ordnar hon en låtsasfamilj för att vinna.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om #Xmas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *