Last Looks

Spännande filmval ikväll på TV: ”Last Looks”, ”Catch Me if You Can”, ”Huset med den mystiska klockan”, ”The Change-Up”, och ”Christmas in Evergreen: Bells Are Ringing”.

Det är en film-fylld kväll på TV ikväll med många bra filmer att välja mellan. Bland höjdpunkterna finner vi spänningsfyllda Last Looks, kluriga Catch Me if You Can, mysteriösa Huset med den mystiska klockan, roliga The Change-Up och den hjärtevärmande Christmas in Evergreen: Bells Are Ringing. Det finns verkligen något för alla filmälskare ikväll!

Ikväll på TV:

– ”Last Looks” – En spännande thriller om en före detta polis som återvänder till sitt gamla jobb för att lösa ett olöst mordfall.

– ”Catch Me if You Can” – En gripande verklighetsbaserad historia om en ung bedragare som jagas av FBI.

– ”Huset med den mystiska klockan” – En äventyrlig familjefilm där syskon upptäcker en magisk klocka som kan hota världen.

– ”The Change-Up” – En humoristisk film om två vänner som byter kroppar och måste lära sig att hantera de nya liv de hamnat i.

– ”Christmas in Evergreen: Bells Are Ringing” – En romantisk julfilm där en kvinna återvänder till sin hemstad och finner kärlek under julen.

Det finns även andra sevärda filmer på TV ikväll.

Last Looks

Last LooksEn vanärad före detta polis söker tröst genom att flytta ut i skogen, men hans lugna liv tar slut när en privatdetektiv anlitar honom för att utreda ett mord.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:40. Läs mer om Last Looks

Catch Me if You Can

Catch Me if You CanFrank Abagnale är den yngste att stå på FBI:s lista över efterlysta. Före sin nittonde födelsedag lyckas han lura till sig miljontals amerikansk dollar och låsas vara pilot, läkare och advokat.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 22:10. Läs mer om Catch Me if You Can

Huset med den mystiska klockan

Huset med den mystiska klockanNär tioåriga Lewis blir föräldralös skickas han till Michigan för att bo hos morbror Jonathan. Jonathan är en trollkarl, och Lewis träder in i en värld full av magi. Men snart får han veta att det någonstans i huset finns en klocka gömd, skapad av en elak trollkarl. Klockan tickar ner mot domedagen, och nu är det upp till Lewis och hans morbror att hitta den innan det är för sent.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 17:45. Läs mer om Huset med den mystiska klockan

The Change-Up

The Change-UpEfter en blöt kväll ute vänds Mitch och Daves världar upp och ner när de vaknar upp i varandras kroppar. Trots friheten från normala rutiner och vanor upptäcker killarna snart att den andras liv är långt ifrån så rosenrött som det en gång verkade.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:05. Läs mer om The Change-Up

Christmas in Evergreen: Bells Are Ringing

Christmas in Evergreen: Bells Are RingingMichelles bröllop närmar sig och Hannah hjälper till inför öppningen av museet. Samtidigt känner hon sig alltmer osäker på framtiden med Elliot.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Christmas in Evergreen: Bells Are Ringing

One Royal Holiday

One Royal HolidayAnna erbjuder en mor och son tak över huvudet under en snöstorm och inser att det är en kunglig familj hon har i sitt hus. Hon ger dem en Kentsbury-jul.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:10. Läs mer om One Royal Holiday

#Xmas

#XmasInredningsdesignern Jen har problem med sociala medier. När ett stort varumärke får upp ögonen för henne ordnar hon en låtsasfamilj för att vinna.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 17:30. Läs mer om #Xmas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *