American Pie 2

Från humor till nostalgi: Missa inte kvällens filmfest med American Pie 2, Once Upon a Time… In Hollywood, Christmas Tree Lane och My Southern Family Christmas!

I kväll finns det ett stort antal fantastiska filmer som kommer att sändas på TV. Följ med på en humoristisk återförening i American Pie 2, utforska den glittrande och våldsamma världen i Once Upon a Time… In Hollywood, upplev julefrid och kärlek i Christmas Tree Lane och njut av en mysig södern-jul i My Southern Family Christmas. Det verkar som att det finns något för alla smaker ikväll!

På TV ikväll sänds American Pie 2, en komedi om fyra vänner som återförenas på sommarlov och utforskar kärlek och vuxenliv. Once Upon a Time… In Hollywood är en Quentin Tarantino film som följer en skådespelare och hans stuntman under 1960-talets Hollywood. Christmas Tree Lane är en romantisk film om en kvinna som försöker rädda sin familjegård från att säljas under julen. My Southern Family Christmas är en familjekomedi om en kvinna och hennes excentriska familj som samlas för att fira jul. Det finns också andra sevärda filmer som sänds ikväll.

American Pie 2

American Pie 2Jim, Oz, Kevin, Finch och Stifler är tillbaka. Efter första året på college hyr polarna en sommarstuga ihop vid Lake Michigan, där de kan jaga brudar och ägna sig åt allehanda upptåg.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om American Pie 2

Once Upon a Time… In Hollywood

Once Upon a Time... In HollywoodLos Angeles 1969 – nöjesbranschen håller på att förvandlas för gott. Tv-stjärnan Rick Dalton och hans stuntman Cliff Booth försöker göra comeback i ett Hollywood de inte längre känner igen.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:15. Läs mer om Once Upon a Time… In Hollywood

Christmas Tree Lane

Christmas Tree LaneNär Meg får veta att Julgransallén där hennes musikaffär ligger ska rivas bestämmer hon sig för att rädda gatan. Chockad inser hon att mannen hon fallit för arbetar för fienden.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:10. Läs mer om Christmas Tree Lane

My Southern Family Christmas

My Southern Family ChristmasJournalisten Campbell reser till Louisiana för att skriva om julfirande och inser att stadens tomte är hennes egen pappa, som hon förlorat kontakten med.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om My Southern Family Christmas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *