GoldenEye

Missa inte kvällens filmfest: GoldenEye, Mad Max och andra Hollywood-favoriter!

Ikväll bjuds det på en stor dos av filmunderhållning direkt i vardagsrummet. På TV-tablån finns en imponerande samling av kvalitetsfilmer att välja mellan, inklusive actionklassikern GoldenEye, dystopiska äventyret Mad Max, komedin Good Boys, den känslosamma Up in the Air och den hysteriskt roliga Blades of Glory. Så slå er ner i soffan, luta er tillbaka och njut av en underhållningsfylld kväll framför TV:n.

Ikväll på TV visas flera sevärda filmer. GoldenEye är en spännande James Bond-film där agenten möter en ondskefull fiende. Mad Max är en actionfylld dystopisk film om en hård framtidsvärld. Good Boys är en komisk och tänkvärd historia om tre unga vännerna som hamnar i vilda äventyr. Up in the Air är en gripande dramakomedi om en man som reser runt och säger upp folk från deras jobb. Blades of Glory är en rolig skridskokomedi där två rivaliserande åkare bildar ett par i hopp om OS-guld. Det finns även andra sevärda filmer att njuta av ikväll.

GoldenEye

GoldenEyeAgent James Bond ska spränga en rysk kemisk vapenfabrik men när hans kompanjon blir tillfångatagen ställs han inför ett svårt val, att rädda sin vän eller genomföra uppdraget.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om GoldenEye

Mad Max

Mad MaxMax Rockatansky är en orädd polis som startar krig mot ett mordlystet motorcykelgäng som mördat hans familj. Det är ett take-no-prisoners-krig som utspelar sig i ett framtida Australien.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 23:00. Läs mer om Mad Max

Good Boys

Good BoysEfter att ha blivit inbjuden till sin första kyssfest får 12-årige Max panik eftersom han inte vet hur man kysser någon. Ivriga att få några tips bestämmer sig Max och hans bästa vänner Thor och Lucas för att använda Max pappas drönare för att spionera på ett tonårspar. Men när saker går löjligt fel blir drönaren förstörd. Desperat att ersätta den innan Max pappa kommer hem, skippar pojkarna skolan och begår en rad episkt dåliga beslut.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:00. Läs mer om Good Boys

Up in the Air

Up in the AirEn expert på företagsnedläggningar inser att han hyser äkta känslor för sin älskarinna, en kvinna som har nästan lika många flygpoäng och klubbkort som han själv.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:00. Läs mer om Up in the Air

Blades of Glory

Blades of GloryTvå rivaliserande olympiska konståkare blir fråntagna sina medaljer och avstängda från internationella singeltävlingar efter ett slagsmål. Men genom ett kryphål i regelboken ställer de upp som ett par, trots att de fortfarande är fiender.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Blades of Glory

A Midnight Kiss

A Midnight KissFestplaneraren Mia har bara dagar på sig att ordna en grandios nyårsfest. Hon måste förlita sig helt på en främlings hjäp, men vet inte vad det nya året för med sig.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:10. Läs mer om A Midnight Kiss

A Royal Christmas Match

A Royal Christmas Match

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 18:05. Läs mer om A Royal Christmas Match

Christmas Tree Lane

Christmas Tree LaneNär Meg får veta att Julgransallén där hennes musikaffär ligger ska rivas bestämmer hon sig för att rädda gatan. Chockad inser hon att mannen hon fallit för arbetar för fienden.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Christmas Tree Lane

Costa Brava, Libanon

Costa Brava, LibanonDen frisinnade familjen Badri har skapat sig ett utopiskt liv på landet långt från föreningarna och korruptionen i Beirut. Men drömmen krossas brutalt när de en morgon upptäcker att stadens växande sopberg hamnat utanför husknuten. Nu måste de bestämma sig. Göra motstånd eller stoppa huvudet i sanden? Eller göra som farmor. Smyga ut och och skaffa en mobiltelefon.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 22:45. Läs mer om Costa Brava, Libanon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *