The Spy Who Dumped Me

Spännande filmkväll på TV! Låt dig fängslas av The Spy Who Dumped Me, Empire State och fler!

Ikväll bjuder TV på en fantastisk filmkväll med en rad spännande och underhållande filmer. Bland höjdpunkterna hittar vi The Spy Who Dumped Me, en actionfylld komedi med spiontema. Därefter kan tittarna njuta av Empire State, en adrenalinfylld rånthriller. För de som längtar efter en dos julkänsla finns Ghosts of Christmas Past, en gripande berättelse om att försonas med det förflutna. Dessutom bjuds det på två hjärtevärmande julfilmer, Holly & Ivy samt The Christmas Bow, som båda hänför med sin charm och kärlek. Missa inte denna kväll fullspäckad av kvalitetsfilmer på TV!

I kväll på TV kan du se följande filmer:

– ”The Spy Who Dumped Me” är en actionkomedi där två bästa vänner hamnar mitt i en spionjakt efter att en av deras ex-killar visar sig vara en hemlig agent.

– ”Empire State” är en thriller som bygger på verkliga händelser och handlar om två barndomsvänner som planerar att råna ett casino i New York.

– ”Ghosts of Christmas Past” är en romantisk komedi där en kvinna får möjligheten att återuppleva sina tidigare jular för att förstå vad som verkligen betyder något i livet.

– ”Holly & Ivy” är en julfilm där en ensamstående mamma och hennes två barn hittar kärlek och hopp när de tar hand om en skadad gran och tar hand om varandra under julhelgen.

– ”The Christmas Bow” är en feelgood-film där en ung kvinna upptäcker sin passion för musiken när hon hjälper till att restaurera en gammal fiol inför en julshow.

Det finns även andra sevärda filmer som sänds ikväll på TV.

The Spy Who Dumped Me

The Spy Who Dumped MeAudrey och Morgan, två trettioåriga bästa vänner från Los Angeles, kastas oväntat in i en internationell konspiration när Audreys expojkvän, som visar sig vara en spion, dyker upp i hennes lägenhet jagad av ett team mördare. Duon förvånar sig själva med att ge sig iväg på en jakt genom hela Europa bland mördare och misstänkta, och en charmig brittisk agent, när de försöker kläcka en plan för att rädda världen.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om The Spy Who Dumped Me

Empire State

Empire StateChris kom inte in på polisutbildningen, så han blev säkerhetsvakt. Där gör han misstaget att nämna företagets slappa kontroller för sin vän, Eddie, som genast börjar planera en kupp och Chris blir indragen i det största kontantrånet i USA:s historia.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:05. Läs mer om Empire State

Ghosts of Christmas Past

Ghosts of Christmas PastElla har för vana att ”ghosta” killar hon dejtar – alltså helt sluta att höra av sig och inte svara på deras meddelanden. Men när hon träffar en spådam på en julfest får hon rådet att kontakta alla killar hon ghostat innan julafton, annars kommer hon aldrig att hitta kärleken.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 18:00. Läs mer om Ghosts of Christmas Past

Holly & Ivy

Holly & IvyNär Melody får veta att vännen Ninas cancer är tillbaka lovar hon heligt att ta hand om Ninas döttrar. Nu måste hon renovera huset åt Holly och Ivy.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Holly & Ivy

The Christmas Bow

The Christmas BowEfter en olycka måste Kate ge upp sina musikdrömmar och lägga undan fiolen. Men när julens ande och musikens magi samarbetar händer något oväntat.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:25. Läs mer om The Christmas Bow

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *