The Dark Knight

Breathtaking Action, Holiday Spirit, and Classic Comedy! Check Out Tonight’s Movie Lineup!

Ikväll bjuder TV på ett fantastiskt filmurval med flera pärlor att välja bland. Bland höjdpunkterna finns actionfyllda verk som The Dark Knight och John Wick: Chapter 3 — Parabellum, samt komedisuccéer som Rush Hour och Boiling Point. För den som vill njuta av julstämning finns även Ghosts of Christmas Always. Så spännande filmer för alla smaker väntar ikväll på TV-rutan.

Ikväll på TV visas flera spännande och underhållande filmer. The Dark Knight är en actionfylld superhjältefilm där Batman tar upp kampen mot Jokern. John Wick: Chapter 3 — Parabellum är en intensiv actionfilm där huvudpersonen, spelad av Keanu Reeves, försöker överleva bland ett nätverk av lönnmördare. Rush Hour är en humoristisk actionkomedi med Jackie Chan och Chris Tucker som ett udda polispar som måste samarbeta för att lösa ett fall. Boiling Point är en spännande actionthriller där Wesley Snipes spelar en FBI-agent som jagar en farlig brottsling. Ghosts of Christmas Always är en romantisk komedi där två personer blir spökuppassare på julafton. Utöver dessa filmer finns det flera andra sevärda filmer att välja mellan på TV ikväll.

The Dark Knight

The Dark KnightBatman försöker få Gotham City att inte förvandlas till en total anarki när superskurken Jokern sätter sina planer i verket.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:00. Läs mer om The Dark Knight

John Wick: Chapter 3 — Parabellum

John Wick: Chapter 3 -- ParabellumEfter att ha dödat en medlem av The High Table, ett Internationellt sällskap för yrkesmördare så blir John excommunicado och utesluts ur gruppen – med en prislapp på sitt huvud blir han måltavla för lönnmördare från hela världen.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:05. Läs mer om John Wick: Chapter 3 — Parabellum

Rush Hour

Rush HourEn Hong Kong-poils blir ihopkopplad med den påfrestande polisen James Carter från LAPD i jakten på en försvunnen flicka.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Rush Hour

Boiling Point

Boiling PointDet är julafton och årets svettigaste kväll för de anställda på Jones & Sons, en av Londons hetaste restauranger. Chefskocken Andy Jones driver på sitt köksteam medan stressnivåerna ökar under det att aftonen bjuder på allt från nitiska hälsoinspektörer, gnälliga influencers som vill äta gratis och forna kollegor som dyker upp i sällskap av tongivande kritiker. Dessutom visar sig dagens sändning av piggvar inte hålla måttet. Kommer alla klara sig igenom kvällen med sin mentala hälsa i behåll?

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45. Läs mer om Boiling Point

Ghosts of Christmas Always

Ghosts of Christmas AlwaysKatherine är en nuvarande julars ande som har fått i uppdrag att hjälpa Peter att återfinna sin julglädje. Något oväntat händer när julens magi flödar.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:25. Läs mer om Ghosts of Christmas Always

A Midnight Kiss

A Midnight KissFestplaneraren Mia har bara dagar på sig att ordna en grandios nyårsfest. Hon måste förlita sig helt på en främlings hjäp, men vet inte vad det nya året för med sig.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om A Midnight Kiss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *