Fast & Furious 6

Action, fest och julstämning i kvällens tv-filmschema med ”Fast & Furious 6”, ”A Maple Valley Christmas” och ”Christmas at Holly Lodge”.

Ikväll bjuder TV-utbudet på en riktig filmafton med flera underhållande alternativ. Actionälskaren kan njuta av spänning och fart i ”Fast & Furious 6”, medan de som längtar efter mysig julfilm kan avnjuta ”A Maple Valley Christmas” och ”Christmas at Holly Lodge”. Oavsett filmpreferens finns det gott om bra filmer att välja mellan ikväll.

Ikväll på TV visas Fast & Furious 6, där en grupp racerbilförare hjälper till i en internationell jakt på en farlig brottsling. A Maple Valley Christmas handlar om en stad som samlas för att sprida julglädje och kärlek. Christmas at Holly Lodge berättar om en kvinna som hittar kärlek på en idyllisk julort. Det finns också andra sevärda filmer på TV ikväll.

Fast & Furious 6

Fast & Furious 6Dom, Brian och deras gäng har blivit rika efter Rio-kuppen som raserade ett brottsimperium, men de kommer aldrig att kunna åka hem. Under tiden har Hobbs jagat en brottsorganisation av dödligt skickliga förare genom tolv länder.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Fast & Furious 6

A Maple Valley Christmas

A Maple Valley ChristmasBonddottern Erica har tagit hand om familjens gård tillsammans med sin mamma och syster hela livet. När Aaron dyker upp och rubbar hennes cirklar måste hon stanna upp och fundera på vad hon verkligen vill.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om A Maple Valley Christmas

Christmas at Holly Lodge

Christmas at Holly LodgeEn fastighetsutvecklare skickar Evan för att utvärdera värdshuset Holly Lodge och väl där möter han ägaren Sophie som han klickar med. Men Evans utvärdering kan betyda att det blir sista julen på Holly Lodge.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:25. Läs mer om Christmas at Holly Lodge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *