Last Looks

Filmer att se ikväll: Last Looks, Happiest Season, Tomorrow Never Dies, En förtrollad romans och Adam.

Ikväll bjuder TV på ett fantastiskt utbud av filmer för alla smaker. Bland de spännande titlarna finns Last Looks, en thriller som kommer att få oss att sitta på helspänn. För romantikälskaren finns Happiest Season, en hjärtevärmande berättelse om kärlek och acceptans. För de äventyrslystna erbjuds Tomorrow Never Dies, en actionfylld James Bond-film som inte kommer att göra någon besviken. Dessutom kan man förtrolla sig i En förtrollad romans, en fantastisk film som tar oss med på en magisk resa. Slutligen får vi inte missa Adam, en gripande dramafilm som berör och inspirerar. Det är verkligen en kväll som vi inte vill missa!

Ikväll på TV kan du se följande filmer:

1. ”Last Looks” – En spännande kriminalfilm om en före detta kriminell som dras in i ett mystiskt mordfall.

2. ”Happiest Season” – En romantisk komedi om en kvinna som tänker fria till sin flickvän under julen, men upptäcker att hennes familj inte vet att hon är gay.

3. ”Tomorrow Never Dies” – Agent James Bond måste stoppa en mediemogul från att starta ett krig mellan Storbritannien och Kina i denna actionpackade Bond-film.

4. ”En förtrollad romans” – En romantisk film om en kvinna som förälskar sig i en man som förvandlas till ett odjur och måste lära sig se bortom det yttre.

5. ”Adam” – En gripande dramafilm om en ung transkille som kämpar för att bli accepterad och förstådd av sin omgivning.

Utöver dessa filmer finns det också andra sevärda filmer som sänds ikväll.

Last Looks

Last LooksEn vanärad före detta polis söker tröst genom att flytta ut i skogen, men hans lugna liv tar slut när en privatdetektiv anlitar honom för att utreda ett mord.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Last Looks

Happiest Season

Happiest SeasonAtt träffa sin flickväns familj för första gången kan vara svårt. Att planera att fria till henne på familjens årliga julmiddag – tills du inser att de inte ens vet att hon är gay – är ännu svårare. När Abby får veta att Harper har hållit deras förhållande hemligt från sin familj, börjar hon ifrågasätta flickvännen hon trodde att hon kände.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Happiest Season

Tomorrow Never Dies

Tomorrow Never DiesMediamogulen Elliot Carver planerar att erövra världen och för att lyckas måste han se till att Kina och Storbritannien startar krig mot varandra. För att sätta press på länderna sänker han ett brittiskt fartyg i Sydkinesiska sjön.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Tomorrow Never Dies

En förtrollad romans

En förtrollad romansNär en gammal tv-serie om en häxa ska spelas in på nytt, ser skådespelaren Jack Wyatt sin chans att få tillbaka karriären på rätt spår. Hans försök att stjäla rampljuset går dock inte som han tänkt när en riktig häxa får huvudrollen i serien.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:45. Läs mer om En förtrollad romans

Adam

AdamEn dag knackar det på den upptagna bagaren Albas dörr; Samia är höggravid, helt ensam och har ingenstans att ta vägen. Det kunde ha blivit ytterligare en börda på Albas axlar men det blir tvärtom.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 22:10. Läs mer om Adam

Christmas Joy

Christmas JoyNär Joy Holbrooks moster Ruby hamnat på sjukhus återvänder hon till den charmiga hemstaden Crystal Falls för att ta hand om henne i juletid. Väl där får hon också ta Rubys plats i stans stora kakfestival, och så stöter hon på gamla pojkvännen Ben.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 18:05. Läs mer om Christmas Joy

One Royal Holiday

One Royal HolidayAnna erbjuder en mor och son tak över huvudet under en snöstorm och inser att det är en kunglig familj hon har i sitt hus. Hon ger dem en Kentsbury-jul.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om One Royal Holiday

A Holiday Spectacular

A Holiday SpectacularBerättelsen om hur Maggie lämnar tryggheten i hemstaden och ger sig av till New York City för att dansa med The Rockettes 1958.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 17:50. Läs mer om A Holiday Spectacular

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *