A-X-L

Tv:s filmutbud ikväll: A-X-L, Jolly Good Christmas, Freddie – The Final Act och We Wish You a Married Christmas

Ikväll bjuds det på en rad fantastiska filmer att njuta av på TV, inklusive spänningsfyllda och hjärtevärmande val. Ta del av äventyret i A-X-L, njut av Jolly Good Christmas, upplev drama i Freddie – The Final Act och sprid julkänslan med We Wish You a Married Christmas. Missa inte chansen att förlora dig i dessa underhållande filmer!

Ikväll på TV kan vi se följande filmer:

1. ”A-X-L”: En actionfylld äventyrsfilm om en ung pojkes oväntade vänskap med en futuristisk robothund.

2. ”Jolly Good Christmas”: En feelgood-komedi där en dysfunktionell familj försöker återskapa den perfekta julen tillsammans.

3. ”Freddie – The Final Act”: En dramafilm baserad på den sanna historien om den legendariske sångaren Freddie Mercury och rockbandet Queen.

4. ”We Wish You a Married Christmas”: En romantisk komedi där två familjer sammanförs under julen och skapar både kaos och kärlek.

Utöver dessa filmer finns det också andra sevärda filmer att välja mellan ikväll på TV.

A-X-L

A-X-LA.X.L är en robothund som utvecklats av militären för att skydda soldater. Efter ett misslyckat experiment hittas A.X.L i öknen av tonårskillen Miles. De två blir bästa vänner och nu måste Miles se till att A.X.L inte blir tillfångatagen igen.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:05. Läs mer om A-X-L

Jolly Good Christmas

Jolly Good ChristmasParagrafryttaren David anlitar livliga Anji för att hitta en perfekt julklapp till flickvännen. På en galen shoppingrunda genom London inser han att det han önskat sig inte är det han behöver.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Jolly Good Christmas

Freddie – The Final Act

Freddie - The Final ActOm superstjärnan Freddie Mercurys sista år och hur hans band Queen efter hans död anordnade en stjärnspäckad minneskonsert på Wembley Stadium, för att både hylla hans liv och sätta ljus på fördomarna kring hiv och aids.

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:00. Läs mer om Freddie – The Final Act

We Wish You a Married Christmas

We Wish You a Married ChristmasEtt par som känner sig färdiga med varandra lyder terapeutens råd och reser till småstaden Gracious över jul för att hitta tillbaka till varandra igen.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:10. Läs mer om We Wish You a Married Christmas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *