Kong: Skull Island

Missa inte ikvälls filmfest – Häng med på en spännande resa till Skull Island, följ med på en bluffarnas hårresande äventyr, fira nyår i New York City och skratta åt två konstigt sammanlänkade främlingar i Vegas!

Ikväll bjuds det på en riktig filmfest på TV, där flera fantastiska filmer får premiär. Bland höjdpunkterna finns action-rullen Kong: Skull Island, den stilsäkra gangsterkomedin The Gentlemen, romantiska komedin New Year’s Eve, den underhållande äventyrsfilmen What Happens in Vegas och den spännande survival-filmen Arctic. Missa inte chansen att njuta av en kväll fylld med kvalitetsfilm!

Ikväll på TV kan du se Kong: Skull Island, en actionfylld film där en forskningsgrupp upptäcker en gigantisk apa på en isolerad ö. I The Gentlemen följer vi en amerikansk marijuana-entreprenör som hamnar i en farlig kamp om sitt imperium i London. New Year’s Eve är en romantisk komedi som utforskar olika kärlekshistorier som utspelar sig på nyårsafton. What Happens in Vegas är en humoristisk film där två främlingar vinner en enorm summa pengar på ett kasino och tvingas gifta sig. I Arctic följer vi en man som kämpar för sin överlevnad efter att hans flygkraschat på den frusna tundran. Det finns även andra sevärda filmer på TV ikväll.

Kong: Skull Island

Kong: Skull IslandEn udda samling forskare och militärer skickas på ett hemligt uppdrag till en outforskad ö i Stilla havet, en ö lika vacker som förrädisk. Vad de inte inser är att de trampat in i fel djungel och är på väg rakt mot den mystiske Kongs områden.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Kong: Skull Island

The Gentlemen

The GentlemenAmerikanen Mickey Pearson har skapat ett mycket lönsamt marijuanaimperium i London. När ryktet sprids att Pearson vill sälja sin lukrativa verksamhet till högstbjudande sparkar det igång intriger, planer, mutor och utpressning.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:15. Läs mer om The Gentlemen

New Year’s Eve

New Year's EveOm en händelserik nyårsafton i New York, då en rad olika människors vägar korsas under olika omständigheter. Handlingen växlar mellan en kock, en cancerpatient, ett par som väntar barn, två personer som fastnar i en hiss, och många fler.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om New Year’s Eve

What Happens in Vegas

What Happens in VegasEfter en natt av vilt festande vaknar Joy och Jack och inser att de, för det första, inte känner varandra. För det andra, nu är gifta med varandra. För det tredje, att de har chans på en riktig jackpot.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:50. Läs mer om What Happens in Vegas

Arctic

ArcticFast i Arktis i över ett år måste han bestämma sig för att stanna kvar i sitt lägers relativa säkerhet eller att gå den livsfarliga vandringen för att överleva.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 22:00. Läs mer om Arctic

Three Wise Men and a Baby

Three Wise Men and a BabyTre bröder får livets största överraskning när de plötsligt måste samarbeta för att ta hand om en bebis under julhelgen.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:10. Läs mer om Three Wise Men and a Baby

Royal New Year’s Eve

Royal New Year's EveCaitlyn drömmer om att designa kläder på heltid och när prins Jeffrey kommer till staden med sin flickvän får hon sin chans. Flickvännen beställer en klänning till nyårsbalen där prinsen förväntas fria.

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Royal New Year’s Eve

Land Girls

Land GirlsÅret är 1941. På den engelska landsbygden bildas arméer av så kallade land girls, unga kvinnor som hjälper till på bondgårdarna när männen är borta. Till familjen Lawrences gård i Dorset kommer Stella, Ag och Pru som anmält sig som frivilliga i lantarmén. Erfarenheten kommer att förändra deras liv för alltid.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 17:40. Läs mer om Land Girls

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *