Interstellar

Ikvällens filmer bjuder på en varierad mix av genrer och äventyr

Ikväll bjuder TV-tablån på ett rikt utbud av fantastiska filmer att välja mellan. Bland de kända titlarna finns Interstellar, Ready Player One, Lost in Translation, The Kelly Gang och Next Stop, Christmas. Det här är ett perfekt tillfälle att fördjupa sig i olika genrer och njuta av spännande berättelser. Missa inte chansen att utforska det stora utbudet av bra filmer kvällen har att erbjuda.

Ikväll på TV kan du se följande filmer:

1. ”Interstellar”: En visuellt imponerande sci-fi-film där en astronaut reser genom ett maskhål för att rädda jordens framtid.

2. ”Ready Player One”: En actionfylld äventyrsfilm som utspelar sig i en virtuell värld, där spelare tävlar om en hemlig skatt.

3. ”Lost in Translation”: En dramanovell om två amerikaner som möts i Tokyo och bildar en oväntad vänskap.

4. ”The Kelly Gang”: En biografisk film om den australiska bushrängängens ledare och deras brottsliga äventyr på 1800-talet.

Förutom dessa filmer finns det även andra sevärda filmer att välja mellan ikväll.

Interstellar

InterstellarEn grupp forskare och upptäcktsresande planerar att hitta en ny värld i en annan galax genom att färdas genom ett nyupptäckt maskhål nära Saturnus. Det blir det viktigaste uppdraget i mänsklighetens historia.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Interstellar

Ready Player One

Ready Player OneÅret är 2045 och världen befinner sig på randen till kollaps. Människor har sökt sig till en virtuell verklighet – OASIS. Någonstans inne i OASIS finns en ledtråd gömd, värd en förmögenhet. Den unga hjälten Wade Watts bestämmer sig för att delta i tävlingen och kastas in i en svindlande skattjakt genom ett universum fyllt av mysterier och faror.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:25. Läs mer om Ready Player One

Lost in Translation

Lost in TranslationBob Harris är en amerikansk filmstjärna, som reser till Tokyo för att medverka i en reklamfilm för whisky. På lyxhotellet möter han Charlotte, en ung amerikanska som följt med sin man till Japan. Bob och Charlotte blir snabbt goda vänner.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 17:45. Läs mer om Lost in Translation

The Kelly Gang

The Kelly GangHistorien om den australiensiska stråtrövaren Ned Kelly och hans kumpaner när de försöker att undvika rättvisan under 1870-talet.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om The Kelly Gang

Next Stop, Christmas

Next Stop, ChristmasAngie har bestämt sig för att fira jul ensam, men hennes vanliga pendeltåg förvandlas till ett jultåg som tar henne tillbaka i tiden och släpper av henne i hemstaden.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:25. Läs mer om Next Stop, Christmas

Jag är Zlatan

Jag är ZlatanEn sann historia om killen från Rosengård som inte hade något, men som fick allt – med talang, hårt arbete och trots motgångar vågade han tro på sig själv och sin livsdröm.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:05. Läs mer om Jag är Zlatan

The Lost World: Jurassic Park

The Lost World: Jurassic ParkFöretaget som driver Jurassic park står inför konkurs och beslutar sig för att flytta djuren till USA. John Hammond skickar en expedition till ön där djuren finns, för att värna om dem. Men uppdraget går inte som planerat.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om The Lost World: Jurassic Park

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *