Geostorm

Spännande actionklimax! Få en adrenalinkick med filmerna Geostorm och Top Gun ikväll på TV – missa inte!

Ikväll erbjuder TV ett överflöd av spännande filmer att välja mellan. Bland de fantastiska alternativen finns titlar som Geostorm, Top Gun, Vendetta, ’Tis the Season to Be Merry och Sister Swap: Christmas in the City. Oavsett smak eller intresse finns det något för alla att njuta av ikväll.

Ikväll på TV kan du se följande filmer:

1. Geostorm: En actionfylld katastroffilm där en satellitstyrd vädersystem börjar skapa förödelse över hela världen.

2. Top Gun: En klassisk actionfilm där vi följer en elitpilot vid namn Maverick, spelad av Tom Cruise, och hans strävan att bli den bästa piloten.

3. Vendetta: En spännande thriller där en tidigare FBI-agent tar lagen i egna händer för att hämnas mordet på sin familj.

4. ’Tis the Season to Be Merry: En julfilm som handlar om glädjen och stämningen runt julfirandet, med fokus på familjen och kärlek.

5. Sister Swap: Christmas in the City: En feelgood-julfilm där två systrar byter liv och upplever äventyr och kärlek på julafton i staden.

Det finns också andra sevärda filmer på TV ikväll, men dessa är några av de mest framträdande.

Geostorm

GeostormJorden och alla dess invånare står inför ett stort hot. Efter en rad oförutsägbara naturkatastrofer kommer världens ledare fram till en plan att skapa ett satellitsystem som kan hålla klimatet i schack och människorna trygga. Men något går riktigt snett då nätverket som skulle skydda jorden i stället attackerar den. Tiden är knapp innan en geostorm sveper undan allt, och tar befolkningen med sig.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Geostorm

Top Gun

Top GunStridspiloten Pete Maverick Mitchell rekryteras till TOP GUN för att utbildas till världens bästa stridspilot och förälskar sig i en civilanställd instruktör. Vad väljer Mitchell: kärleken eller drömjobbet?

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Top Gun

Vendetta

VendettaNär hans dotter mördas brutalt och det verkar osannolikt att rättvisan skipas tar William Duncan lagen i egna händer och ger sig ut på jakt efter vedergällning. Efter att ha dödat gängmedlemmen som var ansvarig för hennes död hamnar han mitt i ett krig med mannens bror, Rory Fetter, och hans gäng, som är lika fast beslutna att hämnas sin stupade medlem.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:45. Läs mer om Vendetta

’Tis the Season to Be Merry

'Tis the Season to Be MerryMerry reser till snöiga Vermont för att få ny inspiration till en bok om relationer. Hon får nya perspektiv och återfinner julglädjen med charmige hjälparbetaren Adam.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om ’Tis the Season to Be Merry

Sister Swap: Christmas in the City

Sister Swap: Christmas in the CitySystrarna Jennifer och Meg bor i olika städer. Jennifer driver restaurang i Salt Lake City och Meg sköter familjens bageri i hemstaden Hazelwood. Men inför jul byter de stad med varandra för att få ny inspiration.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:25. Läs mer om Sister Swap: Christmas in the City

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *