The Suicide Squad

Överraska dig själv ikväll! Här är de fantastiska filmerna du inte får missa: The Suicide Squad, Unga kvinnor, Pitch Perfect och mycket mer!

Ikväll erbjuds en rad fantastiska filmer på TV, inklusive The Suicide Squad, Unga kvinnor, Pitch Perfect, The Huntsman: Winter’s War och A Beautiful Day in the Neighborhood. En perfekt möjlighet att njuta av en spännande superhjältesaga, följa med på en gripande resa i 1800-talets Amerika, sjunga med till en underhållande musikal, förtrollas av en episk fantasy och uppleva en hjärtevärmande berättelse om vänlighet och empati. Missa inte dessa filmupplevelser ikväll!

Ikväll på TV visas flera sevärda filmer. The Suicide Squad är en actionfylld film om en grupp superskurkar som skickas på dödsuppdrag. Unga kvinnor är en romantisk dramafilm som följer fyra systrar i deras strävan att finna sin plats i världen. Pitch Perfect är en underhållande musikkomedi om en tjejgrupp som tävlar i a cappella-sång. The Huntsman: Winter’s War är en fantasyfilm där två drottningar kämpar om överhögheten i en magisk värld. A Beautiful Day in the Neighborhood är en gripande dramafilm som utforskar relationen mellan en cynisk journalist och den älskade TV-personligheten Mister Rogers. Utöver dessa filmer finns det även andra sevärda filmer att välja bland ikväll.

The Suicide Squad

The Suicide SquadVälkommen till helvetet, även känt som Belle Reve: fängelset med den högsta dödssiffran i Amerika. Det är här de värsta superskurkarna sitter fängslade och gör allt för att bryta sig ut, även om det innebär att de måste ansluta till den superhemliga och tveksamma Task Force X.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 23:00. Läs mer om The Suicide Squad

Unga kvinnor

Unga kvinnorEn tidlös berättelse om fyra systrar som är fast beslutna att leva sina liv på sina egna villkor i efterdyningarna av det amerikanska inbördeskriget.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 17:20. Läs mer om Unga kvinnor

Pitch Perfect

Pitch PerfectThe Bellas är en acapellagrupp för tjejer som lever på poplåtar och bra utseende. Efter att ha misslyckats totalt under förra årets tävling blir de tvungna att ta i med nya tag och en av de nya medlemmar som värvas är förstaårseleven Beca.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:45. Läs mer om Pitch Perfect

The Huntsman: Winter’s War

The Huntsman: Winter's WarDrottning Ravennas syster Freya får höra talas om systerns öde och samlar sina krigare för att återföra den magiska spegeln till den enda häxa som fortfarande kan tillgodogöra sig dess krafter. När Freya upptäcker att hennes syster går att återuppliva står det förtrollade landet plötsligt inför sitt största hot någonsin.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:45. Läs mer om The Huntsman: Winter’s War

A Beautiful Day in the Neighborhood

A Beautiful Day in the NeighborhoodNär en härjad magasinreporter får i uppdrag att porträttera Fred Rogers överkommer han sin skepticism och lär sig om vänlighet, kärlek och konsten att förlåta av Amerikas mest älskade programledare.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om A Beautiful Day in the Neighborhood

Pelikanfallet

PelikanfalletNär juridikstudenten Darby Shaw kommer på en teori bakom morden på två domare i Högsta domstolen hamnar hon i fara och vänder sig till en reporter för att få hjälp.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Pelikanfallet

Christmas Sail

Christmas SailLiz tar med sin dotter hem över jul för att ta hand om sin pappa som hon förlorat kontakten med. Hon tänker inte vila förrän julen är perfekt och relationerna lagade.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:45. Läs mer om Christmas Sail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *