Nyckeln till frihet

Söndagskvällens filmutbud: Filmer som bjuder på frihet, försoning och oväntade spänningsdramer

Ikväll har TV-tablån ett imponerande utbud av högkvalitativa filmer att bjuda på. Bland titlar som ”Nyckeln till frihet”, ”Gran Torino”, ”Minority Report” och ”Love Strikes Twice” kan tittarna förvänta sig en spännande och gripande tv-upplevelse.

I kvällens TV-tablå finns flera sevärda filmer att se. En av dem är ”Nyckeln till frihet”, en klassisk fängelsedrama som följer Andy Dufresne i hans kamp för att överleva och hitta frihet. En annan film är ”Gran Torino”, där Clint Eastwood spelar en pensionerad krigsveteran som blir en mentor för en ung granne. Därefter finns ”Minority Report”, en sci-fi-thriller där Tom Cruise spelar en polis som förhindrar brott innan de begås. Slutligen kan man också titta på ”Love Strikes Twice”, en romantisk komedi som handlar om en kvinna som får en chans att återuppleva och förändra sitt förflutna. Missa inte heller några av de andra sevärda filmerna som visas ikväll på TV.

Nyckeln till frihet

Nyckeln till frihetAndy Dufresne är oskyldig till ett dubbelmord, men döms till dubbla livstidsdomar och hamnar i det korrupta Shawshank-fängelset 1947. Men han börjar direkt att planera sin rymning.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Nyckeln till frihet

Gran Torino

Gran TorinoDen buttre krigsveteranen Walt tar sig an uppgiften att få hyfs på grannens tonårige son, Thao, efter att han försökt stjäla Walts ögonsten, en Gran Torino från 1972.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Gran Torino

Minority Report

Minority ReportI slutet på 2000-talet kan tekniken förutspå brott innan de begås. En polis som arbetar inom mordroteln blir anklagad för ett mord han inte utfört än.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Minority Report

Love Strikes Twice

Love Strikes TwiceAdvokaten Maggie jobbar mycket och har problem i sitt förhållande. Hon önskar sig en omstart och vaknar upp femton år tidigare.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 19:00. Läs mer om Love Strikes Twice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *