The Bourne Legacy

Spännande filmkväll på TV: The Bourne Legacy, Transformers, Out of Death och Made for Each Other!

Ikväll finns det ett brett utbud av kvalitetsfilmer att njuta av på TV. Bland de spännande filmerna som kommer att sändas ingår The Bourne Legacy, en actionfylld thriller som tar oss med på en adrenalinfylld resa. Vi kan även se fram emot att få återuppleva Transformers, en storslagen science fiction-film om striderna mellan autobotar och decepticons. För de som är sugna på en spännande kriminalhistoria kan Out of Death rekommenderas, med en intrig som kretsar kring en ensam vittnes roll i en korrumperad polisavdelning. Slutligen kan vi förvänta oss en kärleksfylld komedi i form av Made for Each Other, där vi får följa två människor och deras äventyr i kärlekens irrgångar. Så ikväll finns det verkligen något att se fram emot på TV-kanalerna.

Ikväll på TV sänds följande filmer:

1. ”The Bourne Legacy”: En actionfylld spionthriller där en hemlig agent (Jeremy Renner) tvingas på flykt när han blir förföljd av sin egen organisation.

2. ”Transformers”: En sci-fi-actionfilm där gigantiska robotar, kallade Transformers, strider mot varandra på jorden.

3. ”Out of Death”: En spännande thriller där en polis (Bruce Willis) försöker skydda en ung kvinna från korrupt rättvisa i skogen.

4. ”Made for Each Other”: En romantisk komedi om ett ungt par som kämpar med äktenskapsproblem och familjedrama.

Dessutom finns det andra sevärda filmer på TV ikväll.

The Bourne Legacy

The Bourne LegacyDen genetiskt manipulerade agenten Aaron Cross blir tvungen att använda alla sina färdigheter för att ta sig levande ur en konspiration inom underrättelse och avsluta det som Jason Bourne en gång påbörjade.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om The Bourne Legacy

Transformers

TransformersKriget mellan Autobots och Decepticons har pågått i decennier och sätter hela universums öde på spel. Nu har jorden valts till slagfält och den enda som kan stoppa de hjärtlösa Decepticons från att vinna striden är den unge Sam Witwicky.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Transformers

Out of Death

Out of DeathNär Shannon ger sig ut på en vandring för att sprida sin avlidne fars aska blir hon vittne till en korrupt vicesheriff, Billie, som brutalt mördar en knarkhandlare. Efter att ha upptäckt att Shannon bevittnade mordet försöker Billie permanent tysta Shannon. På flykt från polisen snubblar Shannon över och rekryterar en pensionerad polis, Jack Harris.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:45. Läs mer om Out of Death

Made for Each Other

Made for Each OtherEn skulptör försöker använda magi för att skapa den perfekta pojkvännen, men när hon får allt varmare känslor för sin mänskliga vän inser hon att perfektion inte är det hon vill ha.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:25. Läs mer om Made for Each Other

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *