Suicide Squad

Frossa i kvällens filmfest: Suicide Squad, The Mask, Snatch, Drive och Downton Abbey!

Ikväll visas en rad olika spännande filmer på TV, inklusive Suicide Squad, The Mask, Snatch, Drive och Downton Abbey. Missa inte chansen att se några av de bästa filmerna som erbjuds just nu!

Ikväll på TV kan du se Suicide Squad, en grupp av onda superhjältar som tvingas samarbeta för att rädda världen, The Mask, där en man hittar en magisk mask och får superkrafter, Snatch, en actionkomedi om en stöld som går fel, Drive, där en stuntförare blir indragen i en farlig brottsvärld, och Downton Abbey, en filmversion av den populära TV-serien. Det finns även andra sevärda filmer på TV ikväll.

Suicide Squad

Suicide SquadEtt gäng fängslade superskurkar förses med de kraftfullaste vapnen regeringen kan uppbringa och skickas sedan iväg på uppdrag att besegra en oövervinnelig fiende. Underrättelseofficeren Amanda Waller har bestämt att enda lösningen är en grupp av omaka och förkastliga individer utan något att förlora.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Suicide Squad

The Mask

The MaskBanktjänstemannen Stanley överväger att ta sitt liv. Men så en kväll hittar han en magisk trämask i floden. Den förvandlar honom till en man med superkrafter och han kan göra allt som han tidigare inte vågat.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:40. Läs mer om The Mask

Snatch

SnatchEn enorm diamant har huvudrollen, och Londons samlade skurkar och några utländska gör allt för att lägga vantarna på den.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:30. Läs mer om Snatch

Drive

DriveEn mystisk stuntman i Hollywood, som extraknäcker om natten som flyktbilsförare åt tjuvar, får efter ett misslyckat rån ett pris på sitt huvud.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:35. Läs mer om Drive

Downton Abbey

Downton AbbeyFamiljen Crawley, ägare till det edwardianska lantgodset Downton Abbey, blir överraskade av ett storslaget kungligt besök och får hantera utmaningarna som kommer med det.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 17:50. Läs mer om Downton Abbey

Big Daddy

Big DaddySonny Koufax är 32 år och utan mål eller mening i livet, något hans flickvän till slut tröttnat på. I hopp om att vinna tillbaka hennes förtroende adopterar han en femårig pojke för att bevisa att han fakiskt kan vara mogen. Hur svårt kan det vara?

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 19:00. Läs mer om Big Daddy

Repmånad eller hur man gör pojkar av män

Repmånad eller hur man gör pojkar av mänDet är dags för repmånad för Jonsson och hans gamla lumparkompisar. Men de tar inte det hela speciellt allvarligt. I stället passar de på att ha riktigt kul. Jonsson blir intresserad av Bea som jobbar i markan, ovetande om att hon är journalist.

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:30. Läs mer om Repmånad eller hur man gör pojkar av män

Amparo

AmparoI ett samhälle präglat av korruption, våld och patriarkala strukturer tvingas Amparo ut på gatorna för att mot alla odds försöka rädda sin 18-årige son från att skickas till inbördeskrigets mest fruktade front. Här måste var och en kämpa för sin egen överlevnad, och den som saknar pengar och inflytande är så gott som chanslös. Men Amparo ger inte upp, trots att till synes oöverstigliga hinder står i hennes väg.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 22:45. Läs mer om Amparo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *