The Virtuoso

Spännande filmkväll med The Virtuoso, Elizabethtown, The Gunman och A Royal Runaway Romance!

Ikväll bjuds det på en rad spännande filmer på TV, bland annat The Virtuoso, Elizabethtown, The Gunman och A Royal Runaway Romance. Missa inte chansen att njuta av en kväll fylld med underhållning och skön avkoppling framför skärmen.

Ikväll på TV kan du se spännande filmer som ”The Virtuoso”, där en elitmördare måste avsluta ett uppdrag för att rädda sitt eget liv. Det är även dags för romantisk dramakomedi med ”Elizabethtown”, actionthriller med ”The Gunman” och romantik med ”A Royal Runaway Romance”. Missa inte heller andra sevärda filmer som sänds ikväll.

The Virtuoso

The VirtuosoFara, förräderi och mord uppdagas i en sömnig småstad när en professionell mördare accepterar ett nytt uppdrag från sin gåtfulla chef. Men torpeden har fått bristfällig information om sitt mystiska mål.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:15. Läs mer om The Virtuoso

Elizabethtown

ElizabethtownEn självmordsbenägen man får beskedet att hans pappa har dött. Han åker till Kentucky för begravningen och möter den egensinniga flygvärdinnan Claire som hjälper honom hitta tillbaka till lyckan.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 17:40. Läs mer om Elizabethtown

The Gunman

The GunmanJim Terrier, en före detta yrkesmördare, jagas av sitt förflutna när hans före detta arbetsgivare sätter en dödsdom på hans huvud. Terrier inser att det bara finns ett sätt att rädda sig själv – han måste själv krossa de som jagar honom.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om The Gunman

A Royal Runaway Romance

A Royal Runaway RomancePrinsessan Amelia lämnar hemlandet för att upptäcka USA och en lovande romans – men inser att hon fallit för någon som alltid finns vid hennes sida.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:25. Läs mer om A Royal Runaway Romance

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *