Ready Player One

Ikväll på tv: En kväll full av action och kärlek med Ready Player One, Supersugen, The Green Hornet, Hämnden och A Paris Proposal.

Ikväll bjuds det på en rad bra filmer på TV, bland annat den actionfyllda ”Ready Player One”, komedin ”Supersugen”, superhjälteäventyret ”The Green Hornet”, thrillerdramat ”Hämnden” och romantiska ”A Paris Proposal”. Missa inte dessa spännande filmupplevelser!

Ikväll på TV sänds filmer som Ready Player One, där en ung man tävlar i en virtuell värld för att rädda ett dystopiskt samhälle, Supersugen om en trevlig man som adopterar en hund och förändrar sitt liv, The Green Hornet där en playboy blir en maskerad brottsbekämpare och Hämnden där en före detta spion kämpar för att skydda sin dotter. Dessutom visas A Paris Proposal, där en kvinna får chansen att förverkliga sina drömmar i Paris. Det finns även andra sevärda filmer på TV ikväll.

Ready Player One

Ready Player OneÅret är 2045 och världen befinner sig på randen till kollaps. Människor har sökt sig till en virtuell verklighet – OASIS. Någonstans inne i OASIS finns en ledtråd gömd, värd en förmögenhet. Den unga hjälten Wade Watts bestämmer sig för att delta i tävlingen och kastas in i en svindlande skattjakt genom ett universum fyllt av mysterier och faror.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:00. Läs mer om Ready Player One

Supersugen

SupersugenDe två kompisarna Evan och Seth ska snart sluta high school och lider av svår separationsångest. I ett svagt ögonblick lovar de att fixa sprit till två tjejer, som ett sista desperat försök att få till det innan de börjar college.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Supersugen

The Green Hornet

The Green HornetEn bortskämd arvtagare ger sig ut på Los Angeles gator med sin assistent, för att upprätthålla lag och ordning på egen hand och för att ta fast stadens mäktigaste mafioso.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om The Green Hornet

Hämnden

HämndenElias och Christian, 10 år, slår sig ihop mot den dagliga mobbningen i skolan och går till motattack. Men planen får tragiska konsekvenser. Men Elias pappa, som är stationerad mitt i ett krig, har inte tid för vardagliga trivialiteter.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 23:00. Läs mer om Hämnden

A Paris Proposal

A Paris Proposal

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 19:00. Läs mer om A Paris Proposal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *