Och så kom Polly

Komiska och actionfyllda filmer ikväll på TV!

Ikväll bjuds det på en rad riktigt bra filmer på TV, bland annat komedin ”Och så kom Polly”, den Oscarsbelönade ”The Shape of Water”, actionkomedin ”Central Intelligence”, komedin ”American Pie 2” och actionfilmen ”The Italian Job”. Det är med andra ord något för alla smaker att se fram emot!

Ikväll på TV sänds filmerna ”Och så kom Polly” – en romantisk komedi, ”The Shape of Water” – en fantasifull drama-thriller, ”Central Intelligence” – en actionkomedi, ”American Pie 2” – en ungdomskomedi och ”The Italian Job” – en actionthriller. Det finns även andra sevärda filmer på TV ikväll.

Och så kom Polly

Och så kom PollyEn neurotisk riskanalytiker, som upptäcker att hans blivande fru är otrogen, träffar en gammal klasskamrat på en fest och hans liv vänds upp och ner. Polly är nämligen raka motsatsen till honom själv.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:25. Läs mer om Och så kom Polly

The Shape of Water

The Shape of WaterElisa jobbar på ett statligt laboratorium. En dag upptäcker hon och hennes kollega, Zelda, ett hemligstämplat experiment och hennes liv förändras drastiskt. En annorlunda saga som utspelar sig under kalla kriget i USA år 1962.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:35. Läs mer om The Shape of Water

Central Intelligence

Central IntelligenceBob var en gång klassens största mobboffer men idag är han en livsfarlig CIA-agent. I samband med en återförening på hans gamla gymnasieskola rekryterar han Calvin, skoltidens coolaste snubbe, numera en revisor som mest längtar tillbaka till sina glansdagar. Calvins oberäknelige nya partner tar honom från den trygga kontorstillvaron till en värld full av skottlossningar, svek och spionage.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:40. Läs mer om Central Intelligence

American Pie 2

American Pie 2Jim, Oz, Kevin, Finch och Stifler är tillbaka. Efter första året på college hyr polarna en sommarstuga ihop vid Lake Michigan, där de kan jaga brudar och ägna sig åt allehanda upptåg.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om American Pie 2

The Italian Job

The Italian JobCharlie Crokers stöt var planerad i minsta detalj men han hade inte räknat med att bli förrådd. Nu vill han både ha tillbaka sina pengar och hämnas.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:00. Läs mer om The Italian Job

The Ice Road

The Ice RoadNär en diamantgruva kollapsar i norra Kanada fångas en grupp gruvarbetare i rasmassorna. Nu måste Jim Goldenrod snabbt hitta långtradarförare med de rätta kvalifikationerna, som kan transportera räddningsutrustning via farliga isvägar över frusna vatten. Ett självmordsuppdrag även för riktigt våghalsiga truckers, men Mike och Tantoo antar utmaningen. Isen visar sig vara ännu svagare än beräknat, samtidigt som det blir uppenbart att sabotörer försöker se till att uppdraget misslyckas.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om The Ice Road

I nöd eller lust

I nöd eller lustIsabella och Micke genomgår en skilsmässa när de blir inbjudna till en brorsdotters bröllop. För att inte risker att sabba festligheterna spelar paret lyckligt gifta under bröllopet, men de inser snart att de inte är de enda som spelar teater.

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:30. Läs mer om I nöd eller lust

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *