Sagan om ringen - Härskarringen

Följ med på en hisnande filmfest ikväll! Från actionspäckad äventyr i ”Sagan om ringen – Härskarringen” till spännande mysterium i ”The Mummy Returns” och romantik i ”Love in the Limelight”. Missa inte heller den gripande dramatiken i ”Redemption”. En perfekt kväll för filmafficianados!

Ikväll bjuder TV på en riktigt bra filmlista, med bland annat Sagan om ringen – Härskarringen, The Mummy Returns, Love in the Limelight och Redemption. Missa inte chansen att se några av de bästa filmerna som sänds just nu på TV!

Ikväll på TV kan du se episka äventyr i Sagan om ringen – Härskarringen och The Mummy Returns, romantik i Love in the Limelight och drama i Redemption. Andra sevärda filmer visas också ikväll.

Sagan om ringen – Härskarringen

Sagan om ringen - HärskarringenEn utvald hob och hans lojala följeslagare tar på sig uppdraget att förstöra Den enda ringen, och att tillsammans med trollkarlen Gandalf, dvärgar, alver och människor förgöra Sauron, mörkrets härskare i Mordor.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Sagan om ringen – Härskarringen

The Mummy Returns

The Mummy ReturnsImhotep är tillbaka. Hans mumie finns nu på The British Museum. Imhotep svor att den som öppnade hans grav skulle belönas med en plågsam död. Våra hjältar Rick och Evelyn finns med på hans dödslista, men det gör också deras son Alex…

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om The Mummy Returns

Love in the Limelight

Love in the LimelightVi saknar beskrivning för denna sändning.

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:20. Läs mer om Love in the Limelight

Redemption

RedemptionKrigsveteranen Joey Jones försöker hålla sig undan problem och glömma sitt förflutna i Afghanistan. Men när hans gravida flickvän hittas död i floden söker han upp bekanta i den undre världen för att hämnas henne.

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:00. Läs mer om Redemption

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *