The Enforcer

Spännande filmkväll med action, komedi och spänning!

Ikväll visas många fantastiska filmer på TV, bland annat The Enforcer, Role Models och Slalom. Missa inte chansen att se spännande action, humor och drama i ditt eget vardagsrum.

Ikväll sänds filmerna The Enforcer, Role Models och Slalom på TV. Det finns även andra sevärda filmer att se ikväll.

The Enforcer

The EnforcerEn gangster upptäcker att hans chef har utökat verksamheten och börjat med cybersexhandel. En ung kvinna som blivit hans vän utsätts nu för stor fara. Han offrar allt för att rädda henne från den organisation han har ägnat sitt liv åt att bygga upp.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:15. Läs mer om The Enforcer

Role Models

Role ModelsDanny och Wheeler, två förvirrade trettioplussare, hamnar att göra samhällstjänst som mentorer åt två, förvirrade och lättpåverkade, unga pojkar.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Role Models

Slalom

Slalom15-åriga Lyz har blivit antagen på en internatskola med elitutbildning för lovande alpinåkare. Väl på plats i de franska alperna väcker hon snart tränaren Freds uppmärksamhet. Som tidigare mästare ser han i Lyz en potential som kan ta dem båda till det yttersta toppskiktet. Den fysiska och mentala pressen är stor och sökandet efter bekräftelse och trygghet röjer en mörk lavin i det isolerade vita landskapet.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:15. Läs mer om Slalom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *