Ocean's Eleven

En spännande filmkväll med Ocean’s Eleven, Noah, Mumien – drakkejsarens grav, Perfect Harmony och Miraklet i Gullspång.

Ikväll bjuds det på en rad spännande filmer på TV, inklusive Ocean’s Eleven, Noah, Mumien – drakkejsarens grav, Perfect Harmony och Miraklet i Gullspång. En perfekt kväll för filmälskare att slå sig ner i soffan och njuta av kvalitetsunderhållning.

Ikväll visas många spännande filmer på TV. Bland annat Ocean’s Eleven, Noah, Mumien – drakkejsarens grav, Perfect Harmony och Miraklet i Gullspång. Det finns även andra sevärda filmer att välja mellan.

Ocean’s Eleven

Ocean's ElevenGentlemannatjuven Danny Ocean tänker råna Las Vegas största kasinon, vilka ägs av den hänsynslöse Terry Benedict. Bytet är 150 miljoner dollar. Danny kan dock inte klara denna gigantiska kupp ensam.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 18:30. Läs mer om Ocean’s Eleven

Noah

NoahGud har bestämt sig för att ödelägga världen och förgöra alla varelser på den. Men en rättfärdig man, Noah, får i uppdrag att rädda en utvald skara som ska befolka jorden på nytt.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Noah

Mumien – drakkejsarens grav

Mumien - drakkejsarens gravNär hans son blir lurad att väcka en kinesisk kejsare från de döda tar Rick O’Connell hjälp av hela sin familj för att hitta ett sätt att stoppa kejsaren och hans armé av 10000 krigare.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Mumien – drakkejsarens grav

Perfect Harmony

Perfect HarmonyPopstjärnan Jack och professor Barrett tvingas glömma gammalt groll när deras bästa vänner ska gifta sig. Deras samarbete som best man och brudtärna leder inte bara till ett fantastiskt bröllop – utan också en oförglömlig duett.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:15. Läs mer om Perfect Harmony

Miraklet i Gullspång

Miraklet i GullspångEtt tecken från Gud får två norska systrar att köpa en lägenhet i svenska Gullspång. När de möter lägenhetsägaren på mäklarkontoret är hon en kopia av deras döda storasyster, som begick självmord 30 år tidigare.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:00. Läs mer om Miraklet i Gullspång

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *