Kalle och chokladfabriken

Magiska äventyr och spännande skatter – kvällens tv-filmer bjuder på allt!

Ikväll bjuds det på en rad fantastiska filmer på TV, som Kalle och chokladfabriken, Harry Potter och Halvblodsprinsen, Jumanji: The Next Level, Indiana Jones och det sista korståget. Missa inte chansen att avnjuta en kväll fylld av äventyr och spänning!

Ikväll på TV visas flera sevärda filmer, inklusive Kalle och chokladfabriken, Harry Potter och Halvblodsprinsen, Jumanji: The Next Level, Indiana Jones och det sista korståget. Det finns även andra sevärda filmer att välja mellan.

Kalle och chokladfabriken

Kalle och chokladfabrikenDen fattiga pojken Kalle och fyra bortskämda barn finner varsin guldbiljett och vinner en guidad tur i den excentriske Willy Wonkas fantastiska chokladfabrik.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:00. Läs mer om Kalle och chokladfabriken

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Harry Potter och HalvblodsprinsenDumbledore gör sitt bästa för att förbereda Harry för hans slutliga kamp mot Voldemort, alltmedan dödsätarna orsakar förödelse både i mugglar- och trollkarlsvärlden — och en stor tragedi är på väg att inträffa.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 17:50. Läs mer om Harry Potter och Halvblodsprinsen

Jumanji: The Next Level

Jumanji: The Next LevelGänget är tillbaka i Jumanji: The Next Level, men spelet har ändrats. När de återvänder till spelet för att rädda en från gänget upptäcker dem att inget är som dom förväntar sig. Dom kommer att behöva ge sig i kast med nya okända delar som torra öknar och snöiga berg, för att fly världens farligaste spel.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Jumanji: The Next Level

Indiana Jones och det sista korståget

Indiana Jones och det sista korstågetIndiana Jones på jakt efter den heliga Graal, en skräckfylld utmaning som leder till hisnande sammandrabbningar. Färden går via Venedig och Berlin till Nordafrika och spänningen når sin kulmen när vår hjälte försöker frita sin gamle far.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 21:30. Läs mer om Indiana Jones och det sista korståget

Indiana Jones och det sista korståget

Indiana Jones och det sista korstågetIndiana Jones på jakt efter den heliga Graal, en skräckfylld utmaning som leder till hisnande sammandrabbningar. Färden går via Venedig och Berlin till Nordafrika och spänningen når sin kulmen när vår hjälte försöker frita sin gamle far.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Indiana Jones och det sista korståget

Up in the Air

Up in the AirEn expert på företagsnedläggningar inser att han hyser äkta känslor för sin älskarinna, en kvinna som har nästan lika många flygpoäng och klubbkort som han själv.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:00. Läs mer om Up in the Air

The Courier

The CourierAffärsmannen Greville Wynnes odramatiska tillvaro vänds upp och ner när han oväntat blir anlitad som kurir av brittiska underrättelsetjänsten och CIA. De ser i honom någon som inte kan misstänkas för att smuggla hemlig information under sina affärsresor. Greville kittlas av det spännande uppdraget, som måste hemlighållas för hustrun Sheila. Till en början känns Sovjet-resorna riskfria och Greville blir snart vän med kontraspionen Oleg Penkovsky.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:00. Läs mer om The Courier

Miss Secret Agent

Miss Secret AgentFBI har fått reda på att en terrorist ska slå till mot en stor skönhetstävling. Det enda sättet att stoppa honom är att få in en FBI-agent i själva tävlingen. Men den enda agenten som skulle kunna passa är Gracie Hart, den tuffaste tjejen i kåren.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:05. Läs mer om Miss Secret Agent

Boys

BoysEtt kompisgäng på fem unga killar har checkat in på ett hotellrum i Stockholm där de gör sig i ordning för en utekväll. Den grabbiga jargongen tar över och plötsligt befinner de sig i en situation där maskulinitet och homofobi har satt förfesten ur balans.

Filmen visas på SVT2 med start klockan 17:20. Läs mer om Boys

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *