Dune

Klassiska äventyrsfilmer och spännande action väntar på dig ikväll på TV! Kom och följ med på en resa bland sanddyner, skatter och faror i Dune, Indiana Jones och kristalldödskallens rike och Blood Diamond. Men var beredd på att skratta också, för Johnny English kommer garanterat att få dig att dra på smilbanden! Missa inte en kväll fylld av spännande filmupplevelser!

Ikväll är det en fantastisk TV-kväll med flera riktigt bra filmer att välja bland, bland annat Dune, Indiana Jones och kristalldödskallens rike, Blood Diamond och Johnny English. Missa inte chansen att njuta av spännande äventyr och underhållning hemifrån soffan!

Ikväll visas filmerna Dune, Indiana Jones och kristalldödskallens rike, Blood Diamond och Johnny English. Andra sevärda filmer som sänds ikväll finns också att se på TV.

Dune

DunePaul Atreides, en briljant och talangfull ung man född med ett storslaget öde, måste resa till den farligaste planeten i universum för att säkra sin familjs och sitt folks framtid. När illasinnade krafter kastas in i en konflikt över tillgången på planetens mest värdefulla råvara – ett ämne med förmåga att låsa upp mänsklighetens fulla potential – kommer bara de som övervinner sina rädslor att överleva.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:00. Läs mer om Dune

Indiana Jones och kristalldödskallens rike

Indiana Jones och kristalldödskallens rikeÅret är 1957 och Indiana hotas av sovjetiska agenter när han är på jakt efter sitt största arkeologiska fynd någonsin: Den mytomspunna kristalldödskallen från Akator. Hack i häl följer en grupp sovjetiska agenter och militärer.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 21:30. Läs mer om Indiana Jones och kristalldödskallens rike

Indiana Jones och kristalldödskallens rike

Indiana Jones och kristalldödskallens rikeÅret är 1957 och Indiana hotas av sovjetiska agenter när han är på jakt efter sitt största arkeologiska fynd någonsin: Den mytomspunna kristalldödskallen från Akator. Hack i häl följer en grupp sovjetiska agenter och militärer.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Indiana Jones och kristalldödskallens rike

Blood Diamond

Blood DiamondEn vit sydafrikansk legosoldat samarbetar med en svart fiskare i Sierra Leone för att återfå en ovärderlig diamant som kan förändra deras liv.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Blood Diamond

Johnny English

Johnny EnglishI en värld fylld av faror och hot finns det bara en organisation du kan lita på – brittiska Secret Service. Men efter att samtliga brittiska agenter under mystiska omständigheter försvunnit står hoppet till en enda man – Johnny English.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:00. Läs mer om Johnny English

Assassin’s Creed

Assassin's CreedGenom banbrytande teknik som låser upp Callum Lynchs genetiska minnen han får uppleva hans förfader Aguilars äventyr i 1400-talets Spanien. Callum upptäcker att han härstammar från ett mystiskt och hemligt sällskap, Assassinerna, och erhåller kunskap och förmågor för att ta sig an den grymma och kraftfulla Tempelherreorden i nutid.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Assassin’s Creed

Smärta och ära

Smärta och äraRegissören Salvador har nått stora framgångar i livet och nu ska en av hans restaurerade filmer få nypremiär. Samtidigt plågas han av diverse krämpor, och än mer av en tomhetskänsla. I jakten på livets mening drömmer sig Salvador tillbaka till barndomen, fattig på pengar men rik på kärlek från hans viljestarka mamma. Han minns pojkårens upptåg och de första aningarna om attraktion till det egna könet.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:40. Läs mer om Smärta och ära

Andra akten

Andra aktenLivet som nybliven pensionär kunde vara bättre. Evas exman flyttar in tvärs över gatan med sin nya fru och Evas son vill ha mer egen tid, utan hennes överbeskyddande hjälp. Vad ska Eva göra av all tid?

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:05. Läs mer om Andra akten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *