Oblivion

Kvällens Filmer: Sci-Fi Äventyret ’Oblivion’ och Katastrofdramat ’Deepwater Horizon’

Ikväll bjuds TV-tittare på en dubbel dos av spänning och äventyr med två filmer som garanterat håller dig på kanten av din plats. Först ut är ”Oblivion”, där Tom Cruise tar oss med på en hisnande resa i en postapokalyptisk framtid, fylld av mysterier och oväntade vändningar. Därefter följer ”Deepwater Horizon”, en gripande skildring av den verkliga katastrofen på en oljeplattform i Mexikanska golfen, med Mark Wahlberg i spetsen för en intensiv kamp för överlevnad. Missa inte denna kväll fylld av heroiska insatser och mänsklighetens outtröttliga strävan efter hopp, ikväll på TV.

Ikväll bjuder TV:n på två spännande filmer. Först ut är ”Oblivion”, en visuellt slående sci-fi-thriller med Tom Cruise i huvudrollen, där vi följer en drönarreparatör på en ödelagd jord långt in i framtiden. Därefter följer ”Deepwater Horizon”, en gripande dramatisering av den verkliga katastrofen 2010 på oljeplattformen med samma namn. Mark Wahlberg spelar en av arbetarna som kämpar för att överleva när katastrofen inträffar. Missa inte dessa två filmer för en kväll fylld av spänning och dramatik.

Oblivion

OblivionRobotreparatören Jack Harper är stationerad på Jorden där han utvinner viktiga resurser efter årtionden av krig. En dag räddar han en vacker främling från ett nedskjutet rymdskepp. Det utlöser en kedja händelser som får honom att ifrågasätta allt.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Oblivion

Deepwater Horizon

Deepwater HorizonBaserad på en verklig händelse är Deepwater Horizon berättelsen om vad som hände ombord på den kända oljeriggen år 2010 när elva män fick sätta livet till och 4,9 miljoner tunnor olja läckte ut i den Mexikanska Golfen. Det största oljeutsläppet någonsin i USA:s historia. Vi får följa ingenjör Mike Williams och de andra arbetarna på riggen under den dagen som de katastrofala händelserna utspelar sig och samtidigt se vad som hände i efterdyningarna.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Deepwater Horizon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *