Rush Hour 2

Filmerna ikväll: Rush Hour 2 och Caribbean Summer – Spänning och solsken i kvällens TV-program.

Ikväll bjuds det på en explosiv mix av action, humor och spänning när vi får följa den dynamiska polisduon i Rush Hour 2 och en solig äventyrsresa till Caribbean Summer. Så dra igång TV:n och var beredd på en oförglömlig kväll fylld med biljakter, punchlines och de mest lockande karibiska stränderna – det här är TV-underhållning som inte får missas!

Ikväll på TV kan du se två spännande filmer. Först ut är ”Rush Hour 2”, där de dynamiska poliserna Jackie Chan och Chris Tucker kämpar mot skurkar i en fartfylld jakt i Hong Kong. Senare på kvällen är det dags för ”Caribbean Summer”, en solig komedifilm som tar oss med till en semesterö där oväntade händelser och romantik följer ett gäng vänner. Missa inte dessa underhållande filmer ikväll!

Rush Hour 2

Rush Hour 2USA:s ambassad i Hong Kong bombas och två kriminalpoliser får i uppdrag att hitta den ansvarige skurken och hans anhängare.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Rush Hour 2

Caribbean Summer

Caribbean SummerInslagsproducenten Jade reser till Karibien för att återhämta sig från jobbet. Men när hon kommer fram visar det sig att någon lurat henne på pengarna för boendet. När hon träffar husets riktiga ägare uppstår ljuv romans.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Caribbean Summer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *