Kvällens filmer: 12 strong, Pleasure, Inside man, De skoningslösa

12 strong

Idag fredag den 14 oktober sänds följande filmer på TV: 12 strong, Pleasure, Inside man, De skoningslösa

12 strong

12 strongAmerikansk action från 2018. En styrka med elitsoldater väljs ut till att bli det första förbandet som skickas till Afghanistan, som svar på terrordåden i New York 2001.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om 12 strong

Pleasure

PleasureSvenskt drama från 2021. Om 20-åriga Linnea som reser från en svensk småstad till Los Angeles med målet att bli nästa stora porrstjärna. Väl där visar sig vägen inte vara så spikrak som hon tänkt och Linnea tvingas välja mellan att följa männens spelregler eller vara solidarisk med sina vänner.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:55. Läs mer om Pleasure

Inside man

Inside manAmerikansk thriller från 2006. En grupp maskerade män bryter sig in i en bank på Manhattan och tar dess kunder och anställda som gisslan. Polisen Keith Frazier tillkallas för att förhandla med dem. Han inser snart att det rör sig om något helt annat än ett vanligt bankrån.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Inside man

De skoningslösa

De skoningslösaAmerikansk västern från 1992. Efter en attack på en glädjeflicka i staden Big Whiskey har hennes kollegor utlyst en stor belöning för den som kan döda de skyldiga. Två före detta revolvermän tar sig an utmaningen trots att de lämnat det laglösa livet bakom sig. Det blåser upp till storm i Big Whiskey.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om De skoningslösa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *