Kvällens filmer: 2 guns, The prestige, Hulk, Water lilies, Pappa på burk,…

2 guns

Idag fredag den 22 juli sänds följande filmer på TV: 2 guns, The prestige, Hulk, Water lilies, Pappa på burk, Jönssonligan dyker upp igen

2 guns

2 gunsAmerikansk thriller från 2013. Bobby och Stig är två skurkar som jobbar sig upp i den undre världen. Vad de inte vet är att båda är under cover-agenter. Med samma mål: att krossa drog-kungen Papi Greco. Mer problem uppstår då de rånar en bank för att sno Grecos pengar – och istället lämnar banken med CIA:s miljoner. De måste nu jobba ihop för att hitta ett sätt ur denna knipa, allt medan de jagas från alla håll. Underhållande buddy-action med Denzel, Mark Wahlberg och Paula Patton.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om 2 guns

The prestige

The prestigeAmerikansk thriller från 2006. London 1800-talets slut. Robert och Alfred är två magiker vars intensiva rivalitet blir en kamp av besatthet, svek och svartsjuka med konsekvenser. Från det första mötet som två unga lovande magiker har de alltid varit konkurrenter. Det som började som vänskaplig konkurrens utvecklas till en bitter rivalitet, de blir fiender för livet och konsekvensen blir att de riskerar livet på alla de känner.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om The prestige

Hulk

HulkAmerikansk action från 2003. Forskaren Bruce Banner råkar ut för en olycka i sitt labb, och blir utsatt för gammastrålning och en experimentiell form av nanomeds. Nanomeds är utvecklade för att läka sår men hittills har alla test resulterat i att de gjort motsatsen: dödat försöksdjuret. Mot alla odds överlever Bruce, men någonting har förändrats. Varje gång Banner blir arg eller upprörd förvandlas han till the Hulk – en stor grön varelse med enorm styrka som förstör allt i sin väg.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Hulk

Water lilies

Water liliesFransk långfilm från 2007. Tre tjejer är med i samma konstsim-trupp. Lagkaptenen Floriane är en tuffing som inte är särskilt omtyckt av de andra tjejerna, förutom av nykomlingen Marie som attraheras av henne. Deras relation medför komplikationer dock mellan Marie och hennes bästis Anne, som i sin tur brottas med utseendekomplex och är olyckligt kär i en av simmarkillarna.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:30. Läs mer om Water lilies

Pappa på burk

Pappa på burkAmerikansk komedi från 2010. Wally blir inte överförtjust när han får veta att hans bästa vän Kassie, som han är hemligt förälskad i, tänker skaffa barn genom insemination. När befruktningen ska ske byter han ut donatorns sperma mot sin egen, men eftersom han var kraftigt berusad vid tillfället glömmer han bort tilltaget.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:50. Läs mer om Pappa på burk

Jönssonligan dyker upp igen

Jönssonligan dyker upp igenSvensk komedi från 1986. Sickan och hans kumpaner blir inblandade i storpolitiska intriger. Det börjar med en hederlig kupp mot möbelfirman Ikea. Men en större plan börjar ta form då Sickan upptäcker att någon använder Ikea-möbler för att smuggla militär utrustning till Sovjet.

Filmen visas på TV4 med start klockan 21:00. Läs mer om Jönssonligan dyker upp igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *